Atmosfera Sărbătorilor de iarnă a cuprins şi platforma Vlad Cazino - primul cazino online cu brand românesc, lansat pe piaţa locală de un operator de top la nivel global, Kindred Group.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noua campanie promoţională intitulată Colindă printre Stele aduce în prim-plan personajele deja bine cunoscute pasionaţilor de sloturi şi alte jocuri de cazino online - vampirul Vlad, porcul Cârnăcior şi ceilalţi membri ai echipei ce promovează mereu distracţia de înaltă calitate. Prin tragere la sorţi, se oferă premii în valoare totală de până la 500.000 RON.

Sunt programate 3 extrageri, iar participarea este deschisă tuturor clienţilor, de la cei existenţi, la cei ce abia acum descoperă oferta de jocuri de cazinou de la Vlad Cazino. Mecanismul de participare este simplu: este necesară înscrierea în campanie (o simplă formalitate de realizat în contul de client), apoi rulajul de la orice jocuri de sloturi sau Live Cazino poate genera şanse la premiile pregătite în promoţia Vlad dedicată amatorilor de jocuri de cazino.

Nu este prima campanie Vlad Cazino în care astfel de cadouri oferite prin tragere la sorţi apar ca un supliment apreciat de jucători. Astfel, fără vreun cost suplimentar, participarea la jocurile favorite de la Vlad Cazino aduce nu doar potenţiale câştiguri la respectivele forme de divertisment, ci şi şanse la extra premii acordate prin tragere la sorţi. De-a lungul timpului, cei de la Vlad Cazino au oferit premii ieşite din rutina campaniilor promoţionale din România, de exemplu lingouri de aur, gadgeturi pentru toată locuinţa, maşini sport, vacanţe all-inclusive în Egipt, o autorulotă premium sau motociclete cu brand legendar, customizate de echipa cazinoului online.

Cum să acumulezi şanse în promoţia Vlad Cazino

După ce optează pentru participare, fiecare jucător primeşte puncte transformate în şanse la extrageri, în funcţie de rulajul la orice jocuri de sloturi online sau la cele din secţiunea Live Cazino. Pentru fiecare 50 RON jucaţi la Sloturi sau în Live Cazino se acordă câte 1 punct. Sunt necesare 5 puncte pentru validarea participării. Mai multe astfel de puncte conduc spre şanse la premii mai consistente. Există 5 niveluri, în funcţie de aceste puncte acumulate. La nivelul Star (500 puncte) este pregătit un premiu de 50.000 RON. La nivelul Gold Bauble, 15 câştigători au parte de câte 5.000 RON.

Nivelul Silver Tinsel (50 puncte) generează câte 1.250  RON la 40 de jucători. Alte 100 de premii a câte 250 RON sunt acordate la nivelul Bronze Bead (10 puncte). La nivelul Candy Cane (5 puncte), 5000 de jucători primesc câte 20 de rotiri la Temple Tumble 2 Dream Drop.

Sunt programate 3 etape în campania Colindă printre Stele:

  • Prima etapă: 1 - 11 decembrie 2022
  • A doua etapă: 12 - 22 decembrie 2022
  • A treia etapă: 23 decembrie - 3 ianuarie 2023

În fiecare dintre cele 3 etape, se oferă prin tragere la sorţi toate premiile mai sus menţionate. În fiecare perioadă de campanie, un jucător poate câştiga până la 5 premii. Premiile se acordă cash, fără cerinţe de rulaj, şi sunt creditate în termen de 72 de ore de la încheierea campaniei promoţionale Colindă printre Stele. Regulamentul complet al campaniei este disponibil pe site-ul cazinoului românesc din portofoliul Grupului Kindred.

Rotiri garantate pentru participanţii la promoţie

Când un jucător participant la promoţia Colindă printre Stele de la Vlad Cazino acumulează cel puţin 5 puncte, acesta se califică automat pentru 20 de rotiri la slotul Temple Tumble 2 Dream Drop - cel mai popular joc conectat la noul şi senzaţionalul jackpot progresiv Dream Drop de la Relax Gaming.

Un nou jackpot fabulos plus sloturi online la Vlad Cazino

Pentru a oferi mereu noi variante pentru divertisment de calitate, Vlad Cazino include cele mai noi sloturi lansate de producători de renume. De curând, au fost adăugate pe platforma de cazino online cele mai noi sloturi de la EGT (Amusnet Interactive): Kamakura, Hot Deco, Fruit Time, Bulky Fruits, Cocktail Rush, Mighty Sparta şi Tirol Fest - toate conectate la celebrul Jackpot Cards în 4 niveluri cu premii consistente.

Se poate accesa şi slotul Money Train 3 de la Relax Gaming, iar cel mai nou jackpot progresiv la păcănele online, Dream Drop, este acum disponibil la şi mai multe jocuri - cele 8 însoţite de pictograma aurie Dream Drop. Premiile pot ajunge la 10.000.000 EUR, iar numărul jocurilor conectate nu se va opri aici.

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.