Achiziţia unui aparat de călcat este o investiţie de la care aştepţi performanţă şi rezultate impecabile - manevrare uşoară şi rapidă, protecţia ţesăturilor, netezire perfectă, dar şi o durată de viaţă îndelungată a aparatului. Un sistem de călcat performant este aliatul tău atunci când vrei să obţii amprenta unui personal branding de succes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Una dintre cele mai frecvente situaţii care te împiedică să ai o sesiune de călcat plăcută şi care poate afecta chiar şi ţesăturile, o reprezintă depunerile de calcar. Dacă până acum obişnuiai să utilizezi diverse soluţii de curăţare, Tefal vine în ajutor cu o inovaţie simplă şi eficientă, care te scapă de probleme şi asigură o performanţă de lungă durată a aburului: colectorul anticalcar, un sistem disponibil pe o gamă largă de staţii şi fiare de călcat Tefal.

Avantaje multiple

Sistemul inovator exclusiv de la Tefal colectează optim şi cele mai mici particule de calcar şi, în acelaşi timp, previne apariţia depunerilor noi. Îndepărtarea acumulărilor de calcar este mult mai eficientă, comparativ cu soluţiile tradiţionale - la fiecare trei luni, în colector, este reţinută aproximativ o lingură de calcar.

Colectorul are un design unic, este detaşabil, simplu de manevrat şi de golit, şi, cel mai important, ajută la menţinerea aceleiaşi performanţe a aburului mai mult timp şi la funcţionarea corectă a aparatului.

Tips & tricks

Aparatele de călcat Tefal dispun de colector anticalcar şi au fost proiectate pentru a fi utilizate cu apă de la robinet netratată. Totuşi, în situaţia în care duritatea apei este foarte mare, se recomandă folosirea unei combinaţii de 50% apă de la robinet + 50% apă distilată.

Mai multe informaţii despre întreaga gamă de aparate Tefal dotate cu sistem de colectare anticalcar sunt disponibile aici.

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase care oferă un gătit echilibrat şi sănătos, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice şi de călcat, Tefal oferă soluţii inovatoare, conviviale, care oferă plăcerea de a le utiliza în fiecare zi.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.tefal.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.