În domeniul industrial, aparatele şi sistemele de climatizare sunt necesare pentru a ajuta alte dispozitive să funcţioneze într-un mod optim. Sistemele de răcire asigură o ventilaţie corectă, astfel încât să se evite supraîncălzirea echipamentului şi implicit defectarea sa. În general, sunt necesare diverse pompe de căldură şi sisteme de climatizare eficiente şi calitative pentru o funcţionare corectă a dispozitivelor de mari dimensiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru companiile ce au nevoie de acest tip de produse, Hextech vă aşteaptă cu o gamă largă de produse!

Firma Hextech dispune de o varietate de sisteme de climatizare, pompe de căldură, dar şi sisteme de răcire industriale. Tot pe site găseşti şi serviciile pe care compania ţi le pune la dispoziţie. Direct de pe prima pagină vei fi îndrumat către toate serviciile, alături de aparaturile pe care le poţi achiziţiona pentru afacerea ta. În funcţie de ceea ce ai nevoie, este recomandat să arunci o privire peste toate detaliile oferite, astfel încât să alegi ceva eficient. Spre exemplu, poţi descoperi cum funcţionează un sistem de încălzire, poţi afla cum se calculează consumul unei pompe de căldură sau ce este aerul condiţionat şi cum funcţionează.

În cadrul companiei te bucuri şi de servicii de climatizare tablouri electrice. După cum spuneam mai sus, aceste sisteme sunt absolut necesare pentru a te asigura că dispozitivele sau echipamentele nu suferă din cauza supraîncălzirii. Aparatele de aer condiţionat pentru aceste tablouri se ataşează direct pe tablou, fără să mai fie necesară climatizarea încăperilor de lângă.

Echipamente ideale pentru domeniul industrial

Hextech se adresează exclusiv companiilor şi oferă domeniului industrial o gamă largă de produse. Acestea au multiple performanţe şi asigură o funcţionare ideală a afacerii tale. Sistemele complete includ pompe de căldură de la unii dintre cei mai cunoscuţi producători, sisteme cu apă de la Daikin, dar şi aer condiţionat. În plus, poţi comanda şi climaveneta.

Oricare ar fi produsul de care ai nevoie, pe site-ul hextech.ro găseşti informaţii utile despre fiecare în parte. În acest fel, vei putea descoperi cu exactitate dacă produsul în cauză este necesar. Aparaturile de pe site sunt furnizate de către companie şi vor ajunge la sediul firmei tale în scurt timp.

Hextech are un domeniu de activitate extins, iar din acest motiv se ocupă atât de furnizarea, cât şi de instalarea sistemelor solicitate de către alte companii.

Furnizare şi instalare pentru sistemele dorite

Oricare ar fi sistemul pe care ţi-l doreşti de pe site, poţi să alegi furnizarea şi instalarea acestuia. Aici este vorba despre instalarea şi furnizarea sistemelor de climatizare, sisteme cu ventil-convectoare, camere frigorifice, pompe de căldură, agregate frigorifice ori chillere.

Totodată, ai ocazia de a solicita şi asamblarea pompelor de căldură, reparaţii la sistemele de climatizare, dar şi proiectarea împreună cu execuţia sistemelor de ventilaţie, exhaustare, refrigerare, încălzire sau climatizare.

Diverse secţiuni de pe site îţi oferă acces la diferite informaţii care te pot ajuta să alegi fie un serviciu, fie un produs util pentru domeniul afacerii tale.

Descoperă oferta curentă din pagina oficială. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.