Pe 6 ianuarie, redeschidem uşile Sospiro în ritmuri galante de blues, avându-l invitat pe chitaristul şi compozitorul A.G. Weinberger.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Artistul, selectat pentru nominalizare la 7 categorii de Premii Grammy şi decorat cu ordinul Cultural în grad de Cavaler, ne va oferi vineri seară un regal cu piese blues, soul sau blues-rock din repertoriul propriu şi din ultimul album, ReBorn, dar va interpreta şi piese internaţionale. 
Cu spectacolul marca  A.G Weinberger, inaugurăm vineri, 6 ianuarie, primul sezon de show-uri live din 2023. Tot atunci îi veţi cunoaşte şi pe muzicienii din trupa Goldies, care vor cânta adesea la Sospiro. Vă aşteptăm să ne descoperiţi!. 
 
Adresa: Sospiro, Piaţa Montreal Nr 11
Acces : 20.30
Show live: 21.30
Detalii & rezervări: sospiro.ro / 0731304315 
 
*Sospiro este unul dintre cele mai atrăgătoare spaţii de muzică live din Bucureşti. Situat în interiorul hotelului Pullman Plaza, mobilat cu canapele scaune şi mese în jurul scenei, acest cocktail bar oferă publicului bucureştean în fiecare săptămână show-uri efervescente de blues, pop şi rock, susţinute de cei mai apreciaţi artisti ai noştri sau internaţionali. 
Concertele Sospiro sunt afişate pe site-ul nostru sospiro.ro , unde puteţi rezerva online, însă ne puteţi urmări si pe Instagram @sospirosoulsessions
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.