Sezonul 2022/2023 din UEFA Champions League propune o fază eliminatorie extrem de interesantă şi plină de echipe valoroase. Avem şi ceva nume surpriză şi echipe care au impresionat în acest sezon. Benfica şi Napoli sunt echipele care stau pe buzele tuturor şi care par capabile să producă surpriza şi să meargă departe în competiţie. Cu toate acestea, altele rămân adevăratele favorite şi în acest sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Devine extrem de dificil să nu te uiţi la cluburi uriaşe precum Manchester City, Real Madrid şi Bayern Munchen, trei echipe cu pedigree şi loturi extrem de valoroase. Tocmai de aceea, toate aceste trei echipe au suficiente argumene pentru a câştiga competiţia. Dacă eşti interesat de cotele la pariuri pe Champions League, atunci ar trebui să ştii ce argumente are fiecare echipă pentru a câştiga competiţia în acest sezon. Până la urmă, orice pariu plasat trebuie să fie predocumentat cât se poate de bine astfel încât să-ţi creşti şansele de câştig.

Dacă vrei să ai o experienţă cât mai bună atunci când pui la pariuri, poţi să foloseşti Sportingbet app, instalând-o pe telefon şi accesând oricând ai nevoie. Aşadar, citeşte în continuare ca să vezi de ce Manchester City, Bayern Munchen şi Real Madrid rămân cele mai puternice echipe din competiţie.

Care sunt favoritele pentru acest sezon de Champions League

  1. Manchester City

Odată cu sosirea lui Erling Haaland, City a trecut cu adevărat la alt nivel iar acest lucru se vede în jocul echipei pregătite de Pep Guardiola. Nu încape îndoială că City este o echipă mai periculoasă cu norvegianul în echipă, chiar dacă sunt unele persoane care spun că Haaland mai mult încurcă decât ajută. Realitatea este că City şi-a adaptat jocul şi acum este o echipă care se mulează perfect pe jocul norvegianului, fără niciun fel de probleme.

  1. Real Madrid

Madrilenii nu sunt în cea mai bună formă în campionat, dar asta nu schimbă faptul că pedigree-ul în ceea ce priveşte UEFA Champions League nu dispare nicăieri. Nu este de mirare aşadar că Real este şi în acest sezon printre marile favorite. Cu jucători precum Benzema, Vinicius, Courtois sau Rodrgyo, Real rămâne unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Aşadar, orice echipă va veni pe Santiago Bernabeu va avea o misiune dificilă şi acest lucru nu trebuie ignorat.

  1. Bayern Munchen

Bavarezii au parte de un sezon ciudat. În Bundesliga nu joacă cel mai strălucit fotbal al lor, însă în UEFA Champions League misiunea lor pare să fie una uşoară. Nu este de mirare că multă lume îi consideră printre favoriţi pentru că Bayern a eliminat-o fără probleme pe marea PSG. O echipă formată din Messi, Neymar şi Mbappe nu a reuşit să pună probleme echipei din Germania şi asta spune multe.

Aşadar, iată care sunt principalele favorite în acest sezon de UEFA Champions League. Trei echipe uriaşe cu loturi extraordinare şi antrenori extrem de valoroşi. Vor fi foarte greu de învins şi rămâne de văzut dacă vom avea şi vreo surpriză în această stagiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.