Cateodata, pe langa activitatile clasice de relaxare, cum ar fi cititul unei carti, urmaritul unui film sau al unui serial, unele femei prefera si alte metode, mai speciale, pentru a se destinde sau pentru a-si pune gandurile in ordine. Desi unele dintre acestea nu dau impresia de odihna, ci dimpotriva, sunt femei care le aleg in locul unei zile petrecute pe canapea, de exemplu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iata care sunt activitatile care le aduc femeilor o stare de bine!

  • Cumparaturile

Desi pare o activitate antrenanta, cel putin in ceea ce priveste mersul prin magazine si petrecutul orelor in picioare, printre raioane si stative de haine, dar si online, cautand produsul perfect, shopping-ul este una dintre metodele preferate ale femeilor cand vine vorba de relaxare si buna dispozitie. Daca si tie iti place sa faci asta, dar nu doresti sa-ti petreci timpul la cozile din mall-uri, vezi aici colectia de haine de dama de la Atmosphere si reinnoieste-ti garderoba chiar din confortul casei tale!

  • Curatenie

Da, ai citit bine! Curatenia se afla pe lista cu activitatile preferate ale unor femei. Chiar si cercetatorii de la Universitatea Princeton au dovedit faptul ca o sesiune de curatenie ajuta la relaxare. In primul rand, pentru ca in timpul activitatilor specifice acesteia iti poti pune ordine in ganduri sau poti gasi rezolvare pentru anumite situatii. In al doilea rand, deoarece scapand de dezordine si organizand obiectele din casa, vei capata o stare de satisfactie si de calm. Bineinteles, depinde si de personalitatea fiecarei femei: unele prefera ordonarea si aranjarea lucrurilor, iar altele prefera curatenia facuta de la A la Z, in toate camerele din casa. Daca nu ai incercat niciodata sa desfasori aceasta activitate cu calm si sa o privesti ca pe o metoda de detensionare, poate a venit momentul sa o faci. Este posibil sa descoperi ca iti place!

  • Condusul

Contrar parerii generale, care spune ca femeile nu se pricep la sofat, deci acest lucru le provoaca stres, in realitate, exista reprezentante ale sexului frumos care gasesc in condusul masinii o modalitate de a se detasa de stresul cotidian si de tot ceea ce le provoaca emotii negative. Daca si tu te afli printre ele, observa cand este cel mai bun moment pentru o plimbare, din punct de vedere al traficului sau programeaza-ti o scurta calatorie in afara orasului, cand ai ocazia, si bucura-te de sentimentul pe care mersul cu masina ti-l ofera!

Fiecare persoana este diferita, astfel, si preferintele tuturor vor fi diverse. Cand simti ca oboseala te ajunge din urma, incearca sa afli care sunt activitatile care te bucura si care iti ofera o stare pozitiva si fa-le cat de des poti!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.