Weekend-ul este momentul suprem de relaxare. Indiferent de tipul de job pe care îl ai sau de responsabilităţile de zi cu zi, sfârşitul de săptămâna este un moment de care merită să te bucuri ca atare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cum vremea rece se apropie, vor fi situaţii în care îţi vei dori să petreci sfârşitul de săptămâna acasă, alături de familie sau de prieteni. Din fericire, există activităţi cool pentru care nu trebuie să ieşi din casă.

Citeşte mai jos cum te poţi relaxa şi distra în weekend la tine acasă

SPA la tine acasă

Cine spune că trebuie să mergi la un SPA ca să te răsfeţi? Te poţi bucura de o experienţă similară şi la tine acasă. Poţi începe cu câteva proceduri pentru ten sau corp, precum scrub-urile sau împachetările. Există o mulţime de produse de acest tip pe care le poţi aplica acasă. Le găseşti atât în magazinele de profil, cat si la hypermarket sau online.

Mai apoi, un dispozitiv de masaj este o super idee daca îţi doreşti relaxare ca la carte. Găseşti dispozitive de masaj de toate felurile online sau in magazinele de profil, de la huse şi scaune, până la dispozitive de dimensiuni mici.

Pentru o experienta luxurianta, poţi chiar să investeşti în anumite produse, precum căzile de hidromasaj. Pe site-ul fionaspa.ro ai diverse modele de căzi de hidromasaj profesionale de la brand-uri de renume, la cele mai avantajoase preturi.

Jocuri distractive

Jocurile pot aduce zâmbetul pe buze atât copiilor, cât şi adulţilor. Dacă vrei să te relaxezi acasă în weekend, fără să renunţi la distracţia alături de familie sau prieteni, îi poţi chema pe toţi cei dragi la tine, ca să vă bucuraţi de jocuri de societate. În prezent, găseşti o gamă largă de jocuri de societate pe piaţă, de la titluri potrivite atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, până la cele dedicate exclusiv adulţilor. Poţi opta pentru Monopoly, Catan, Activity sau Alias.

Design interior

Dacă îţi doreşti un weekend relaxant şi productiv, ce ai zice de un mic exerciţiu de design interior chiar la tine acasă? Poţi să îţi reamenajezi anumite camere din casă, fără să achiziţionezi neapărat piese noi. Mută mobila, schimbă piesele de mobilier între ele, adaugă mici decoraţiuni sau vopseşte din nou pereţii.

O cină a la carte

O cină rafinata nu trebuie neapărat servită la restaurant. Dacă îţi place să găteşti şi acest lucru te relaxează, încearcă să prepari chiar tu o cină deosebită pentru tine şi cei dragi. Există zeci de feluri de mâncare deosebite pe care le poţi prepara acasă, fără să munceşti ore în şir. Un bun exemplu îl reprezintă fripturile de vită sau berbecuţ, pastele cu fructe de mare sau platourile cu brânzeturi şi carne maturată.

Maraton de filme

Nu aştepta până când cinematografele organizează maratoane ca să te bucuri de filmele preferate. Living-ul poate deveni cinematograful tău personal. Caută filmele preferate pe platformele de streaming, pregăteşte câteva gustări delicioase şi bucură-te de experienţa de cinema fără să pleci de acasă.

În concluzie, bucură-te de weekend fără să îţi baţi capul cu activităţi în oraş sau plimbări obositoare. De la maratoane de filme şi până la experienţe SPA, poţi face o mulţime de lucruri fără să pleci din confortul căminului tău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.