Arta confortului a trasat în ultimii ani direcţii inovative, iar elementul practic a fost şi el tot mai bine conturat. Scaunele, fotoliile şi canapelele sunt concepute atât prin prisma designului şi funcţionalităţii, iar coordonatele principale sunt acum confortul, luxul si relaxarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu un sistem patentat şi calitate recunoscută peste tot în lume, brandul norvegian Stressless se regăseşte şi în portofoliul SensoDays

Stressless are o lungă istorie în domeniul mobilier. În conceperea produselor Stressless, s-a studiat îndelung ştiinţa confortului, a mişcării şi modul de adaptare al corpului uman la aşezarea pe un scaun sau un fotoliu. A rezultat astfel o gamă de produse inovative şi cele mai confortabile fotolii din lume.

Designul, caracteristicile, calitatea şi mai ales sistemul patentat de arcuri care sprijină coloana vertebrală de la zona cervicală până la cea lombară – toate fac din scaunele, fotoliile şi canapelele Stressless cele mai apreciate şi relaxante obiecte de mobilier.

Produsele Stressless - din fiordurile norvegiene la showroomul SensoDays Băneasa

Produsele Stressless sunt disponibile atât pe site www.sensodays.ro, cât şi în showroomul SensoDays Băneasa. Aici puteţi vedea, analiza şi testa în voie scaunele, fotoliile şi celelalte produse Stressless. Veţi face cunoştinţă cu calitatea, inovaţia şi luxul, împletite într-unul dintre cele mai apreciate şi de succes branduri din lume.

Fotolii, scaune pentru home office, scaune de living – toate poartă semnătura sistemului Stressless Recliners

Stressless se remarcă prin sistemul Stressless Recliners, o tehnologie care permite ca scaunul sau fotoliul să se poată lăsa uşor pe spate, într-un mod foarte plăcut, sub influenţa propriei greutăţi a corpului. Se ajunge astfel, în mod natural, la cea mai confortabilă poziţie aşezată. Viziunea conturată de Stressless reprezintă practicabilitate, inovaţie, relaxare şi grijă pentru sănătate, un scaun sau un fotoliu căpătând noi şi noi valenţe.

Primul fotoliu Stressless Recliner a fost lansat în 1971, iar modelele au devenit reprezentative pentru stilul de mobilier scandinav

Funcţiile inovative, confortul de neegalat, dar şi look-ul elegant şi exclusivist – toate fac din aceste produse Stressless Recliners unele dintre cele mai apreciate în toată lumea.

Fotoliile Stressless Recliner au fost perfecţionate continuu, ele oferind astăzi funcţii şi mecanisme complexe, cum este funcţia de glisare în spate a spătarului  (Glide System) sau cea de echilibrare delicată a corpului în orice poziţie s-ar aşeza (Balance Adapt).

Fotoliile Stressless Recliners “vă citesc gândurile”: sunt concepute după o ergonomie inovativă, de o calitate superioară şi se mulează cerinţelor corpului

Inginerii Stressless se aseamănă cu cei responsabili pentru realizarea maşinilor nemţeşti. Tehnica lor inovativă şi precisă este bine pusă la punct şi asigură succesul unor scaune şi fotolii al căror confort crescut nu se compară cu nimic altceva din ce aţi experimentat până acum.

Stressless Recliners combină ultimele cercetări în domeniul ergonomiei cu principiile designului anatomic

Aşadar, ori de câte ori alegeţi un fotoliu sau un scaun Stressless, nu aveţi nevoie de butoane sau setări suplimentare, şi asta pentru că vă veţi simţi ca şi cum produsul respectiv “vă poate citi gândurile”. De exemplu, fotoliile se ajustează automat în funcţie de greutate sau în funcţie de mişcările pe care le faceţi la un moment dat.

Un scaun pentru living, un fotoliu pentru birou sau pentru momentele de relaxare, o măsuţă cu design elegant – modelele Stressless se află acum fizic în showroom sau online, la un click distanţă, pe SensoDays

Site-ul numărul unu în materie de produse de Home Décor de designer are în portofoliu o multitudine de modele Stressless. De la scaunele pentru living până la fotoliile cu taburet pentru suportul picioarelor sau măsuţele perfecte pentru camerele decorate simplu şi de efect – sigur găsiţi ceva pe placul vostru, aşa că intraţi pe SensoDays şi alegeţi-vă preferatele.

Stressless se alătură portofoliului de clienţi internaţionali SensoDays, un site prezent în peste 150.000 de case ale românilor cu cel puţin un produs. Branduri apreciate peste tot în lume, calitate, produse inedite şi colecţii moderne sunt printre principalele atuuri SensoDays, un brand cu o poziţie bine consolidată în topul platformelor de Home Décor din România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.