Având în vedere că majoritatea cazinourilor se concentrează din ce în ce mai mult pe platformele online, păcănelele tradiţionale găsite în cazinourile terestre pot fi găsite şi pe şi în mediul online. Dar cum faci să ştii care sunt cele mai bune?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În articolul de mai jos, vom arunca o privire asupra celor mai bune sloturi clasice, dar care pot fi jucate şi online.

Caracteristicile sloturilor clasice

În primul rând, trebuie să ştii că cele mai multe dintre sloturile clasice sunt jocuri de păcănele cu fructe, deoarece majoritatea acestora prezintă ilustraţii precum lămâi, struguri, clopoţei, portocale, pepeni şi, bineînţeles, şeptari norocoşi. Una dintre caracteristicile lor principale este aşa-numita funcţie Gamble, care permite să dublarea câştigurilor. Jocurile clasice pot oferi, de asemenea, premii jackpot, care pot fi câştigate la orice rotire, în mod complet aleatoriu. Acesta este, probabil, motivul pentru care se numără printre cele mai populare jocuri.

Pentru că MagicJackpot se concentrează pe experienţa de joc, sloturile clasice sunt disponibile şi online pe platforma lor. Persoanele care preferă mai ales jocurile tradiţionale nu se vor plictisi chiar dacă joacă online. Dar hai să vedem care sunt cele pe care le poţi alege dacă vrei să-ţi încerci norocul. 

Shining Crown: Jackpot! 

Unul dintre aceste jocuri clasice şi populare este Shining Crown, disponibil pe platforma online a MagicJackpot. Shining Crown oferă patru premii jackpot şi, la fel ca în cazul tuturor jocurilor cu fructe online, urmează modelul clasic. Datorită animaţiilor care apar în interfaţa jocului, experienţa de joc este la fel de bună ca şi cum ai juca într-un cazinou terestru. Jocul de păcănele Shining Crown este un slot de la EGT, un dezvoltator de jocuri celebru, care lansează, printre altele, jocurile de păcănele online clasice.

Burning Hot: Cele mai bune combinaţii câştigătoare

Burning Hot este o altă variantă a sloturilor clasice şi oferă un joc cu adevărat captivant, în special pentru cei cărora le plac jocurile cu fructe şi cele online. Există, de asemenea, patru premii jackpot care pot fi câştigate, o funcţie Gamble disponibilă şi chiar simboluri Wild care pot apărea pe suprafaţa de joc. Simbolurile Star Scatter pot apărea, totodată, pe rolele 1, 3 şi 5 pentru câştiguri suplimentare. Burning Hot este, de asemenea, disponibil pentru a fi încercat pe MagicJackpot.

După cum vezi, MagicJackpot este unul dintre cazinourile online care are o selecţie largă din care poţi alege. Dacă preferi sloturile online simple şi clasice, jocurile menţionate mai sus vor fi alegeri excelente pentru tine.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.