Vara se apropie şi, dacă locuieşti la o casă ce are o curte, posibilităţile de joacă cu ideile sunt nelimitate. Există atât de multe lucruri pe care le poţi face în curte vara încât un articol nu e suficient pentru a acoperi acest subiect, o carte ar fi probabil mai potrivită. Cu toate acestea, din acest scurt articol poţi afla ce lucruri noi poţi cumpăra pentru a îţi transforma curtea într-un mic paradis vara aceasta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Top 3 cele mai bune lucruri pe care să le cumperi pentru curtea ta vara

Una dintre distracţiile preferate ale copiilor este datul în leagăn. Adulţilor le place totuşi ceva mai liniştit şi mai elegant. Calea de mijloc este un balansoar de curte, care poate fi folosit de copii pentru a se legăna toată ziua şi de către adulţi pentru a se relaxa la umbră. Există zeci de tipuri de leagăne, cele mai populare fiind cele de lungimea unei mici canapele, acoperite cu prelată şi care au funcţia de a se legăna ca şi un leagăn clasic, pe o singură direcţie. Totuşi, dacă alegi să achiziţionezi un balansoar pentru distracţia copiilor sau nepoţilor tăi, probabil preferi un balansoar stabil. Astfel, e indicat să cumperi unul ce poate fi fixat în pământ. Pentru operaţiunea de fixare îţi trebuie unelte speciale, pentru a putea penetra pământul fără să reduci stabilitatea obiectului fixat. O astfel de unealtă este cel mai bine materializată sub forma unui motoburghiu pe benzină, cu ajutorul căruia poţi crea infiltrări în pământ de până la câteva zeci de centimetri. De asemenea, motoburghiele pe benzină de pe atomico.ro sunt foarte uşor de întreţinut şi de curăţat şi pornesc uşor chiar şi după mult timp de la ultima folosire.

O altă idee bună de accesoriu pentru curtea ta este un mic foişor. Astfel de construcţii din lemn nu sunt nici pe aproape la fel de mari ca şi cele din parcuri ori cele de mari dimensiuni ce pot fi de asemenea amplasate în curte. Foişoarele de mici dimensiuni pot fi atât de mici încât să încapă în colţul curţii tale, ajungând chiar la dimensiunile reduse de 2 x 2 metri. Aceste foişoare conţin în general două bănci şi o mică măsuţă pe care încape o tablă de şah. Aceste foişoare sunt de vis atunci când primeşti musafiri ori când vrei să te relaxezi cu familia la umbră în zilele toride.

O altă distracţie pe care le-o poţi oferi copiilor tăi vara aceasta este o piscină gonflabilă. Acestea pot fi şi de dimensiuni mai mari, spre deosebire de cele din anii 2000’, care nu depăşeau 2 metri. O piscină gonflabilă poate ajunge la 3-4 metri şi poate să cuprindă toată familia pentru o scurtă bălăceală, deşi înotul este mai greu de practicat în acest fel de piscină.

În final, e important de reţinut că există distracţii pe care le poţi facilita vara pentru cei dragi şi în afara curţii, în cazul în care stai la bloc sau dacă ai o curte de dimensiuni reduse. Totuşi, aceste detalii sunt păstrate pentru alt articol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.