Care sunt "coordonatele" dupa care te ghidezi atunci cand alegi o destinatie pentru concediu sau analizezi daca acesta a fost unul reusit? Peisajele sa fie unele care iti taie respiratia? Activitatile sa fie numeroase, interesante si antrenante? Sau experientele senzoriale de care ai parte sa fie unice?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din fericire, exista un loc in care toate cele trei conditii de mai sus sunt intrunite, iar unul dintre tururile desfasurate acolo intrece toate asteptarile. Tocmai din acest motiv, citind articolul in continuare, vei afla de ce sa rezervi excursia Safari Blue in Zanzibar, celebra insula situata la est de Africa, apartinand de Tanzania si unde s-a nascut Freddie Mercury, solistul trupei Queen.

1. "Capitala" snorkelingului. In primul rand, Safari Blue Zanzibar reprezinta oportunitatea perfecta pentru a face snorkeling, activitate care poate fi considerata chiar "sportul national" pe insula din Oceanul Indian, gratie numarului mare de practicanti. Astfel, in cadrul acestui tur, vei deprinde tainele inotului imediat sub suprafata apei si vei admira recifele uimitoare de corali, o veritabila "padure" tropicala subacvatica. Mai mult decat atat, in pauze te vei delecta cu nuci de cocos proaspete si snacks-uri locale. Lectiile de snorkeling pe care le vei primi in cadrul acestui tur se vor dovedi extrem de valoroase pe viitor, intrucat, asa cum spuneam, acestea sunt sustinute de adevarati profesionisti ai fenomenului;

2. Diversitatea florei si faunei. Turul Safari Blue in Zanzibar este sansa ta de a descoperi locuri minunate si de a te apropia de animale maiestuoase. Asadar, pe langa azuriul care caracterizeaza atat cerul, cat si apa, fiind greu de trasat mental linia orizontului, vei descoperi bancurile de nisip izolate, terenul accidentat din Aria protejata Menai, precum si laguna naturala si padurea de mangrove de pe insula Kwale. Nu in ultimul rand, te vei intalni cu doua dintre cele mai prietenoase specii de delfin: cel cu cocoasa (Indo-Pacific) si cel cu botul gros, ambele endemice. Prin urmare, vei fi martorul unei adevarate aventuri si vei crea amintiri pe care le vei purta cu tine toata viata.

3. Cel mai spectaculos pranz. Nu este deloc o exagerare cand spunem ca, in cadrul Safari Blue din Zanzibar, vei savura cel mai spectaculos si delicios pranz din viata ta. Meniul? Peste, homar, calamar, orez si sosuri - toate servite direct de pe gratar, alaturi de fructe tropicale, bauturi reci ca gheata, apa minerala, bere, cafea si celebrul lichior de Amarula. Bineinteles, masa copioasa are loc spre finalul excursiei, pe insula Kwale, dupa lectia de snorkeling si toate celelalte activitati interesante. Practic, ramanand tot in terminologia culinara, putem spune ca aceasta gustare satioasa este "cireasa de pe tort".

In concluzie, Safari Blue in Zanzibar are toate ingredientele pentru a deveni cea mai placuta modalitate de a-ti petrece cel putin o zi din vacanta ta exotica pe insula. De asemenea, alegand o agentie turistica profesionista, asa cum este Zanzibar Tour Guide, cu o experienta de peste 18 ani, ghizi poligloti si soferi foarte atenti, te poti bucura inclusiv de excursii in Tanzania continentala (spre exemplu, in parcurile nationale Serengeti sau Mikumi).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.