. Fiecare femeie îşi doreşte o coafură glam în orice moment al zilei, fie că pleacă spre birou, fie că se indreaptă către un eveniment special. Toate aceste pregătiri implică însă mult timp şi cheltuieli atunci când apelezi la serviciile unui salon de înfrumuseţare. Ideal ar fi să avem propriul stylist, mereu la dispoziţia noastră şi pregătit să facă faţă celor mai sofisticate cerinţe... Dar dacă visul acesta poate fi transformat în realitate cu ajutorul unui singur produs?! Nu e magie, este Rowenta, care are produsul perfect pentru tine: peria rotativă Rowenta Brush Activ’

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu peria rotativă Rowenta Brush Activ’ poţi spune “Adio!” orelor îndelungate de aşteptare la coafor; acum poţi obţine acasă un look profesional! Peria îţi stilizează părul în timp ce îl usucă, fiind un instrument versatil, care îţi ajută şuviţele să iasă din rutina lor zilnică. Astfel, vei putea avea azi bucle minunate, mâine onduleuri lejere, iar apoi vei crea şi experimenta câte coafuri trendy îţi doreşti, pentru că Rowenta Brush Activ’ este foarte uşor de manevrat şi de utilizat. Şi vestea cea mai bună este că nu îţi deteriorează părul în timpul coafării! 

Cu setări adaptabile pentru viteză şi temperatură, beneficiind de atuul unui flux de aer puternic, peria rotativă Rowenta Brush Activ’ îţi este alături pentru a obţine un look demn de cele mai renumite saloane de coafură.

Un look glam în fiecare zi cu periile rotative de la Rowenta

Părul tău poate străluci în fiecare zi, iar tu te poţi bucura în voie de complimentele celor din jur. Generatorii de ioni ai periei rotative Brush Activ’ Volume & Shine împiedică efectul de electrizare, lăsându-ţi părul strălucitor şi plăcut la atingere, în doar câteva minute.  

Pentru o coafură en vogue, demnă de orice catwalk, încearcă periile rotative Rowenta Brush Activ’ 1000 şi Rowenta for Elite Model Look. Datorită tehnologiei cu Tourmalină şi Keratină de care beneficiază, te vei bucura de o coafare rapidă şi de un look stylish în fiecare zi, iar cu modelul Rowenta Brush Activ’Nano Smart, vei avea la îndemână cel mai compact model de la Rowenta.

Premiile şi cadourile te aşteaptă deja în #SalonulFetelor!

Şi, pentru că la Rowenta o bucurie nu vine niciodată singură, asigură-te că, odată ce ţi-ai achiziţionat produsul de styling dorit, te înscrii pe salonulfetelor.ro, pentru a avea şansa să câştigi, săptămânal, unul din cele două vouchere Marionnaud, fiecare în valoare de 500 lei, sau marele premiu – un iPhone 7 cu selfie stick! Grăbeşte-te! Salonul Fetelor este deschis doar până la 31 decembrie 2016.

Tot ce trebuie să mai ştii este că în campania naţională Salonul Fetelor intră următoarele produse: Rowenta Brush Activ’ Nano Smart, dar şi periile rotative Rowenta CF9320, Rowenta CF9220D0, Rowenta Elite Model Look CF9232 şi Rowenta Brush Activ’ for Elite CF9032. 

Gama de perii Rowenta Brush Activ’ este disponibilă în magazinele partenere - marile reţele de electro-retail, hypermarketuri şi magazine online. Pentru mai multe detalii despre promoţia naţională Salonul Fetelor, accesează www.salonulfetelor.ro şi www.rowenta.ro.

Gata, acum poţi să îţi pregăteşti liniştită scrisoarea către Moş Crăciun. Anul acesta ştii exact ce îi vei cere!

***

Despre Rowenta                                    

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţa, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi mediul înconjurător.  Pentru mai multe informaţii accesaţi: 

www.rowenta.ro / https://www.facebook.com/RowentaRomania/ #rowentabrushactiv   

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.