În această toamnă, la DIGI promoţiile se ţin lanţ, iar cea mai recentă campanie comercială „Tot de la DIGI”, dedicată abonaţilor noi şi existenţi, persoane fizice, dă startul unei noi provocări şi continuă seria ofertelor de neratat: preţul unui abonament lunar poate ajunge la 1,5 euro/lună, timp de 6 luni, pentru orice utilizator care alege să porteze 4 sau 5 numere, optând pentru pachetul Nelimitat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 11 septembrie - 03 decembrie 2023, clienţii care îşi vor porta unul sau mai multe numere de telefon în reţeaua mobilă DIGI, sunt răsplătiţi cu o reducere de 50% din valoarea abonamentului, pentru o perioadă de 6 luni. În funcţie de numărul de abonamente contractate, utilizatorii care aleg Nelimitat vor plăti lunar (timp de 6 luni), per abonament, doar jumătate din valoarea integrală, astfel: 2,5 euro (la portarea unui 1 număr de telefon), 2 euro (la portarea a 2 numere de telefon), 1,75 euro (la portarea a 3 numere de telefon) şi 1,5 euro (pentru portarea a 4 sau 5 numere de telefon). Preţurile includ TVA.

Totodată, cu abonamentul Nelimitat, clienţii primesc un pachet extins de avantaje multiple: acces internet şi minute nelimitate în orice reţea naţională fixă şi mobilă, SMS-uri nelimitate în reţeaua DIGI, 3000 de minute internaţionale în principalele reţele mobile din SUA, Canada şi UE, pentru convorbiri, indiferent de distanţă.

Promoţia se adresează tuturor utilizatorilor şi se aplică pentru portări atât din prepaid, cât şi din postpaid, pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni. Reducerea se acordă pentru lunile 7-9, respectiv 19-21 de contract, iar clienţii pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă, fie pentru achiziţionarea telefonului preferat în 24 de rate DIGI, cu avans 0, aceasta din urmă facilitate fiind disponibilă doar pentru cei care deţin cel puţin un serviciu fix DIGI.

Oferta poate fi accesată atât pe site-ul DIGI.ro, pe pagina principală sau din contul de client, cât şi în punctele de prezenţă, prin apel la serviciul Relaţii Clienţi (031.400.4600) sau prin intermediul reprezentanţilor de vânzări.

               DIGI, operatorul cu cea mai extinsă acoperire de voce mobilă din ţară (98,8% din populaţia României, conform raportului publicat de ANCOM în decembrie 2022), este reţeaua preferată de utilizatori pentru portare, deservind, în prezent, peste 5,4 milioane de conexiuni mobile (date valabile la 30.06.2023).     

Informaţii suplimentare despre serviciile şi ofertele companiei pot fi consultate pe www.digi.ro.

               Despre Grupul DIGI| RCS & RDS

               DIGI este liderul pieţei de telecomunicaţii din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuţie TV (pay-TV) şi telefonie fixă, deţinând o cotă importantă pe segmentul de comunicaţii mobile, precum şi cea mai mare acoperire la nivel naţional. Compania derulează operaţiuni în România, Spania, Italia şi urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia şi Belgia.

               Soluţiile de conectivitate şi comunicaţii electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe reţele moderne de fibră optică şi tehnologii de ultimă generaţie. DIGI pune la dispoziţia clienţilor săi şi o ofertă diversificată de conţinuturi radio şi TV: sport (Digi Sport), ştiri (Digi24), filme, documentare, muzică şi serviciul de content Digi Online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.