Un city break este o super ocazie sa descoperi o tara noua, sa te relaxezi si chiar sa te bucuri de activitati speciale, fie ca este vorba de shopping, sporturi sau degustari de vinuri ori preparate locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Din fericire, in ziua de astazi vacantele scurte, de tip city-break, sunt mai accesibile ca niciodata si foarte multe persoane se pot bucura de ele, indiferent de job sau orasul de provenienta.

 Totusi, pentru a organiza un city break impecabil, este esential sa tii cont de mai multe aspecte, de la cele ce tin de transport si pana la cele ce tin de buget, cazare sau mijloace de transport in orasul ales.

Daca iti doresti sa mergi curand intr-un city break, insa nu stii de unde sa incepi procesul de organizare, avem pentru tine cateva tips & tricks utile:

Alege destinatia cu atentie

  Atunci cand decizi sa mergi intr-un city break, nu te grabi sa alegi destinatia in functie de ceea ce vezi pe retelele sociale sau de reclamele de la TV, ci mai degraba incearca sa optezi pentru un loc care ar fi pe placul tau.

 Spre exemplu, daca mereu te-a atras cultura tarilor nordice, iubesti peisajele speciale si vremea racoroasa, atunci indreapta-te catre un city-break in Suedia, Norvegia sau chiar Islanda.

 Daca preferi vremea calda, marea, mancarea gustoasa si te atrage cultura latina, opteaza pentru Italia, Portugalia sau Spania.

 Este foarte important sa tii cont de ceea ce te atrage pe tine atunci cand calatoresti si sa nu cazi in capcana reclamelor si a publicitatii.

Apeleaza la companii de incredere

 In ziua de astazi exista o multime de firme ce au ca activitate principala turismul, insa nu toate ofera calitate la acelasi nivel. Daca iti doresti un pret avantajos, oferte variate si o platforma pe care sa o poti accesa usor, atunci apeleaza la companiile care ofera servicii online, precum Veltravel. Pe veltravel.ro gasesti pachet avion si cazare la super preturi pentru destinatii din intreaga Europa si nu numai.

 Planifica-ti zilele de city-break

 Nu este o idee buna sa ajungi direct la destinatie fara niciun fel de plan, deoarece vei pierde mult timp cautand activitati, restaurante, locuri de vizitat si cel mai important, mijloace de transport.

 De aceea, cea mai buna optiune este sa iti faci cateva planuri inca de dinainte de a-ti cumpara biletele. Cauta pe Internet harta orasului, descopera unde ai vrea sa ai cazare, ce mijloace de transport ai la dispozitie, ce zone ai vrea sa vizitezi, ce obiective turistice si ce restaurante te-ar interesa si orice alte detalii crezi ca ti-ar fi de folos. Astfel, iti vei face intreaga vacanta mai placuta si vei preveni mici probleme care te-ar putea irita.

 Un city break este o super ocazie sa evazdezi din rutina zilnica si sa te bucuri de clipe frumoase in locuri speciale. Poti sa faci un city break chiar si intr-un weeekend, fara sa ai nevoie de concediu, insa este esential sa il planuiesti cu atentie, pentru a evita surprizele neplacute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.