Orice artist are nevoie, pe langa talent, si de instrumentele corespunzatoare care sa-l sustina in munca sa. Chiar si pentru a improviza iti trebuie articole potrivite cu care sa creezi o opera de arta. Machiajul este tot o arta. Acesta necesita pasiune, rabdare si mult exercitiu. Insa fara o trusa de pensule machiaj adecvata, nu vei putea obtine cele mai bune rezultate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daca te-a preocupat mereu acest subiect, probabil ca ai remarcat multitudinea de tehnici folosite de un make-up artist. De la machiajul smokey, dramatic, vintage pana la cel natural sau minimalist, utilizarea corecta a pensulelor este decisiva.

Poate te-ai intrebat adesea ce fel de pensule machiaj ar trebui sa iti cumperi: din par natural sau sintetic? Ei bine, ambele variante sunt bune, depinde doar ce produs vrei sa aplici. In general, pensulele din par natural sunt recomandate pentru produsele sub forma de pudra, cum ar fi fardurile de pleoape sau cele de obraz. Cele sintetice, in schimb, sunt o varianta foarte buna pentru produsele cu textura lichida sau umeda, precum fondul de ten, glossul, rujul sau anticearcanul.

Din trusa ta nu ar trebui sa lipseasca niciodata pensulele utilizate pentru a aplica fondul de ten, pudra de obraz, iluminatorul, fardul de pleoape si cel de sprancene, pensula de estompare, pensula eyeliner si cea de conturare a buzelor. Dupa achizitionarea acestora, va trebui sa te imprietenesti cu fiecare penson in parte, sa le testezi calitatile acestor minunatii si sa inveti cam ce pot face pentru un machiaj profesional. Cu timpul, vei vedea ca nu pensoanele sunt de vina pentru rezultatul nereusit, ci lipsa ta de experienta si inspiratie.

Tehnica de "blending" sau de estompare, executata corect, va crea cele mai fascinante tranzitii de culoare pe pleoapele tale. Cu pensule machiaj adecvate, vei realiza un stil care va atrage multe priviri admirative.

Pentru aplicarea uniforma a fondului de ten se recomanda pensula plata, compacta, rotunjita la varf si extrem de flexibila. Atunci cand folosesti pensula pentru fondul de ten, trebuie sa fii atenta la miscarile pe care le executi pentru a nu lasa dare pe fata.

Colectia de pensule machiaj de la Melkior Professional iti vine in ajutor cu articole de cea mai inalta calitate, care iti vor usura munca. Indiferent de produsele pe care doresti sa le aplici, aceste instrumente te vor ajuta sa obtii cele mai bune rezultate. Sunt concepute in diverse forme tocmai pentru a facilita si acoperirea zonelor mai greu accesibile, din unghiuri care cer abilitati mai avansate.

Pensula pentru anticearcan, de exemplu, este subtire, plata, compacta, cu varful rotunjit si moale, fiind destinata acoperirii unor zone mai dificile ale fetei. Aceasta are firele de par elastice, moi, dar rezistente la deformare.

La aplicarea fardului de pleoape, incearca o pensula plata, moale, cu decupaj rotund. Prin miscari de tapotare, vei obtine o aplicare uniforma pe pleoapa mobila si pe arcade.

Cea mai buna pensula pentru rujuri si glossuri este cea in forma de "limba de pisica". Este perfecta pentru conturarea buzelor si pentru aplicarea uniforma si consistenta a culorii.

Descopera intreaga colectie de pensule machiaj Melkior si invata cum sa executi un makeup perfect. Niciodata nu a fost mai usor sa lasi artistul din tine sa se exprime!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.