In cladirile de birouri aglomerate, spitale, fabrici, institutii ale statului si alte unitati cu trafic mare, controlul accesului si pontajul sunt esentiale pentru securitate si eficienta. Aceste sarcini sunt realizate prin intermediul unor dispozitive avansate numite terminale stand alone de acces si pontaj. In acest articol, vom explora functiile si specificatiile uimitoare ale acestor terminale, cu accent pe un model de top provenit din China.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ce este un terminal de control acces si pontaj?

Un terminal de control acces si pontaj Shop-Security.ro este un dispozitiv electronic care gestioneaza accesul persoanelor intr-o cladire si inregistreaza timpul de intrare si iesire al angajatilor. Aceste terminale sunt esentiale pentru mentinerea securitatii si monitorizarea activitatii angajatilor.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

In cladirile cu trafic mare, cum ar fi birourile si spitalele, controlul accesului previne accesul neautorizat si protejeaza resursele critice. Pontajul, pe de alta parte, ajuta la gestionarea eficienta a timpului de lucru si la calcularea corecta a salariilor, sporurilor etc.

Functii esentiale ale unui terminal de acces si pontaj

Terminalele moderne de acces si pontaj vin cu o gama larga de functii, inclusiv recunoasterea faciala, citirea amprentelor digitale si utilizarea cardurilor de acces. Aceste functii garanteaza securitate maxima si flexibilitate in gestionarea accesului.

Terminalele avansate de acces si pontaj au specificatii tehnice deosebite, care le fac indispensabile in mediile cu cerinte de securitate ridicate. Vom detalia aceste specificatii in sectiunile urmatoare.

Pentru a ilustra capacitatile unui terminal de control acces si pontaj, vom folosi un model de provenienta China, cunoscut pentru performantele sale remarcabile.

Capacitatea de stocare

Acest model poate stoca pana la 1.500 de fete, 1.500 de amprente si 1.500 de carduri de acces. In plus, poate inregistra peste 150.000 de evenimente, asigurand o gestionare detaliata a accesului si pontajului.

Functia de recunoastere faciala

Terminalul este capabil sa recunoasca o persoana in mai putin de 0,2 secunde, cu o acuratete de peste 99%, chiar si de la o distanta de 1,5 metri. Aceasta functie este esentiala pentru acces rapid si securizat.

Citirea amprentelor digitale

Cu o capacitate de stocare a 1.500 de amprente, terminalul ofera o metoda de acces extrem de sigura si convenabila, chiar si in lipsa unei cartele sau a altui accesoriu de acest fel.

Utilizarea cardurilor de acces

Cardurile de acces sunt o alta metoda sigura si eficienta de gestionare a intrarilor si iesirilor, terminalul putand gestiona pana la 1.500 de carduri simultan.

Gestionarea evenimentelor

Terminalul nu inregistreaza doar intrarile si iesirile, ci si pauzele de masa, orele suplimentare si alte evenimente relevante pentru pontaj. Astfel, se asigura o evidenta completa si precisa a activitatii angajatilor.

Performanta si acuratetea recunoasterii

Capacitatea de recunoastere rapida si precisa a persoanelor face ca acest terminal sa fie ideal pentru utilizarea in medii cu cerinte de securitate ridicate.

Adaptabilitatea la conditii extreme

Terminalul functioneaza inclusiv la temperaturi extreme, de la -30 la +60 de grade Celsius, asigurandu-si, practic, utilitatea in orice conditii.

Beneficiile instalarii unui terminal performant

Instalarea unui terminal de control acces si pontaj aduce numeroase beneficii, inclusiv securitate sporita, eficienta in gestionarea angajatilor si o evidenta precisa a timpului de lucru.

In concluzie, daca doresti sa securizezi pe deplin unitatea pe care o detii sau administrezi si sa tii evidenta angajatilor si actiunilor lor zilnice, un terminal performant de acces si pontaj este solutia ideala. Acesta va prelua sarcinile dificile, asigurandu-ti linistea si eficienta!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.