Treburile casnice pot să îţi ocupe destul de mult timp, aşa că uneori poate îţi doreşti să ai la îndemână nişte soluţii rapide cu ajutorul cărora să scurtezi tot procesul. Tehnologia modernă a creat deja multe aparate electrocasnice care pot să scurteze cu mult durata timpului pe care îl petreci fâcnd treburi casnice. Există diferite categorii de produse, dar în acest articol vei găsi câteva piese esenţiale care sunt bune de avut în orice casă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată ce electrocasnice îţi doreşti să ai în casă pentru a uşura procesul de curăţenie şi îngrijire a locuinţei:

Robot de aspirat

Printre cele mai populare electrocasnice din ultimii ani, aceşti roboţi care se plimbă prin casă şi aspiră sau chiar dau cu mopul sunt extrem de utili. Îi poţi seta cât de des consideri că e nevoie să fie aspirată locuinţa ta, iar apoi trebuie doar să te asiguri ca are bateria încărcată şi să îl laşi să-şi facă singur treaba. Astfel, vei putea avea o pardoseală impecabilă mereu, fără să depui efort.

Uscător de rufe

Un alt aparat cate îţi va fi folos în casă este uscătorul de rufe - nu trebuie să mai stai cu un uscător din plastic întins prin casă zile în şir. De asemenea, te scapă şi de problema umidităţii care se formează în spaţiul în care ţii rufele la uscat. Cu un astfel de uscător tot ce trebuie să faci e să pui hainele proaspăt spălate şi apoi să le aşezi în dulap la locul lor. Dacă eşti în căutarea unui astfel de aparat pentru casa ta, altex.ro are nişte opţiuni destul de variate şi un raport calitate-preţ bun.

Maşină de spălat vase

Un obiect util pentru zona de bucătărie de data asta. Cine nu şi-a gătit vreodată ceva iar după a lăsat vasele murdare în chiuvetă? Ei bine, cu o maşină de spălat vase tot ce trebuie să faci e să le pui în interior, iar la final de zi să le aşezi la locul lor în dulapuri, fără să mai pierzi timp spălând vasele manual. Aceasta este utilă în special pentru cei ce gătesc des sau care au o familie numeroasă şi strâng multe vase după fiecare masă.

Fierul de călcat vertical

Un ultim articol de pe lista noastră de sugestii este fierul de călcat vertical. Acesta funcţionează extrem de uşor şi poate salva timp atunci când eşti pe grabă şi vrei să îmbraci ceva care are nevoie să fie netezit rapid. Dacă ai merge pe varianta clasică ar fi destul de mult timp pierdut: până întinzi masa de călcat, până iei haina pe toate părţile. În schimb, cu fierul vertical scapi rapid cu nişte mişcări în aer peste articolul vestimentar dorit şi e gata de purtat.

Aşadar, acestea au fost sugestiile noastre moderne ce te pot ajuta să scapi mult mai rapid când vine vorba de treburile casnice. În funcţie de lucrurile pe care le repeţi tu mai des, dar şi de bugetul alocat,  poţi opta pentru unul sau mai multe dintre acestea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.