Boxele vin într-o varietate de forme, stiluri şi dimensiuni diferite, iar funcţionalităţile oferite au destul de multe de spus în privinţa experienţei finale. Fie că vorbim despre boxele Hi-Fi de tip Bookshelf, Floorstanding sau ne raportăm la ultimele modele de boxe wireless, aceste dispozitive perfecţionează fiecare experienţă cu decibeli, boxele active redau muzica de pe telefon la cel mai înalt nivel, iar alegerea corectă este crucială pentru a crea o experienţă care l-ar bucura şi pe cel mai pretenţios audiofil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele mai performante boxe ale momentului

 

În ultimii ani, boxele active wireless au luat cu asalt piaţa audio prin performanţa oferită din orice colţ al casei: nu necesită nici măcar un cablu, pot fi plasate oriunde este o priză de reţea şi oferă o calitate a sunetului extrem de înaltă. Fie că vrei să îţi îmbunătăţeşti experienţa audio cu un sistem wireless sau unul cu reputaţie de tip home cinema, dacă eşti în căutarea unor boxe active performante, AVstore.ro îţi pune la dispoziţie toate soluţiile inovative şi dispozitivele care ţin pasul cu cele mai noi inovaţii din segmentul audio, iar în rândurile următoare te poţi ghida după o comparaţie între unele dintre cele mai populare şi performante tipuri de boxe ale momentului care nu vor dispărea prea curând din preferinţele publicului. 

●       Boxele Hi-Fi de tip Bookshelf

Aceste difuzoare de suport sunt încadrate drept cea mai performantă alternativă pentru sistemele de tip floorstanding/home cinema şi se împacă excelent cu spaţiile mici. Deseori boxele de tip bookshelf sunt folosite şi în studiouri, iar pentru a nuanţa performanţa ridicată la care pot ajunge, aceste boxe pot fi completate de suporturi pentru difuzoare. Este bine de ştiut că difuzoarele din această gamă necesită un amplificator Hi-Fi compatibil, bass-ul poate fi controlat prin alegerea unui suport adecvat, iar aceste boxe au devenit alegerea perfectă pentru muzica ritmică şi melodiile mai complexe

●       Boxele Hi-Fi de tip Floorstanding

Aceste boxe Hi-Fi oferă o calitate excelentă, un sunet mai realist, un bass puternic şi mai multă autonomie spre deosebire de boxele de tip Bookshelf. Boxele de podea sunt deseori privite drept cea mai bună opţiune la scară mare, fiind concepute pentru a suna excelent individual, fără un suport şi oferind o scenă sonoră captivantă. Performanţa basului este cu adevărat ridicată şi elimină necesitatea dispozitivelor suplimentare, iar un alt mare avantaj ţine de fiabilitate, aceste boxe sunt uşor de instalat şi pregătite de configurare.

●       Boxele Wireless

Aceste boxe au cucerit iremediabil publicul, sunt extrem de practice, uşor de utilizat, oferă o calitate înaltă a sunetului, nu necesită un cablaj şi pot fi controlate din diverse zone ale casei. Aceste boxe pot fi plasate oriunde există o priză de reţea, oferă numeroase funcţionalităţi de divertisment în raport cu celelalte modele, sunt disponibile într-o gamă generoasă de configuraţii şi pot fi configurate ca unitate all-in-one.

În cele din urmă, boxele active au cunoscut o evoluţie amplă a tehnicilor de producţie în ultimii ani şi au ajuns să livreze cele mai inovative funcţionalităţi prin dispozitive care bifează simultan o performanţă înaltă, o calitate audio excepţională şi un design aparte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.