Mersul la piscină, înotul, sau pur şi simplu bălăceala reprezintă un ajutor de nădejde în lupta organismului cu stresul, durerile musculare sau articulare şi cu bolile cronice. Nivelul ridicat al stresului conduce la boli de inimă, diabet şi până la depresie sau anxietate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Industria farmaceutică oferă numeroase tratamente revoluţionare care să te sprijine în lupta cu depresia sau cu gândurile negative.

Însă, noi îţi propunem o alternativă benefică pentru minte şi trup, care exclude orice efecte secundare pe care le au de obicei anumite medicamente, şi anume: căzile de hidromasaj cu zeci de puncte de masaj, jocuri de lumini, jeturi şi duze de aer. Printre multe alte beneficii, acest sistem are rolul de a-ţi activa circulaţia sangvină de la picioare până la posterior.

De ce au devenit căzile cu hidromasaj o soluţie modernă de menţinere a sănătăţii fizice şi psihice?

Dacă timpul nu îţi permite să ajungi la sală sau să te înscrii la înot, atunci investeşte într-o soluţie eficientă pentru relaxare chiar la tine acasă.

Reducerea nivelului de stres

Ce poate fi mai revigorant decât o cadă cu puncte de masaj, jocuri de apă, tetiere confortabile şi sistem cu LED-uri care să compună o ambianţă primitoare? Dacă la toate acestea se adaugă şi un pahar din băutura ta favorită sau compania persoanei dragi, atunci nu mai ai nevoie de nimic altceva.

Timp de calitate alături de partener

Prezenţa unei persoane dragi are darul de a-ţi relaxa mintea şi îţi conferă o stare de bună dispoziţie pentru mai mult timp. Cada cu hidromasaj şi jocuri de lumini este cu siguranţă un mediu propice pentru a consolida relaţia cu cel apropiat, prin masaj de relaxare, la care se adaugă discuţii amuzante. Nu neglija importanţa terapeutică pe care o are râsul asupra stării generale de spirit.

Tratarea anumitor probleme psihologice

Termenul de SPA este de fapt abrevierea expresiei Sănătate prin Apă. Cercetătorii au demonstrat că apa îţi îmbunătăţeşte starea de spirit şi ameliorează efectele traumelor din trecut. Mai mult, anxietatea şi depresia sunt problemele comune ale secolului modern. Acestea nu trebuie neglijate şi nici nu trebuie subapreciate efectele lor în timp.

Dacă stilul tău de viaţă este mai degrabă sedentar şi nu ai inclus sportul în rutina ta zilnică, poţi lua în calcul terapia prin masaj. Studiile arată că punctele de masaj, jeturile şi duzele de aer îţi pun în funcţiune sângele şi ţin departe problemele cardiovasculare.

Mai mult, prin stimularea sistemului muscular, organismul eliberează endorfine şi reduce stresul oxidativ. După câteva ore petrecute sub jeturile de apă, vei observa că insomnia a dispărut în mod miraculos, iar calitatea somnului este mult optimizată.

Cada cu hidromasaj, indicată mai ales pentru sezonul rece

Ce poate fi mai plăcut decât o baie relaxantă în cada cu hidromasaj când afară temperaturile sunt cu minus? Pentru cei care asociau băile de relaxare cu sezonul cald, avem o veste excelentă: cada cu hidromasaj oferă experienţe excepţionale pe tot parcursul anului.

Întărirea sistemului imunitar

În timpul sezonului rece, s-a descoperit că băile regulate în cada cu hidromasaj dezvoltă numărul de globule albe. Acestea sunt purtate de circuitul sangvin în tot organismul şi atacă toxinele.

Dacă vrei să ţii la distanţă virusurile în această iarnă, cada cu jeturi de masaj va avea cu certitudine un rol major.

Detensionează muşchii

Băile zilnice în cada cu hidromasaj sunt o soluţie inteligentă de a face faţă în mod sănătos stresului de peste zi. Masajul cu jeturi calmează muşchii obosiţi şi încordaţi. Apa caldă activează hormonii sănătoşi, generând o stare de calm şi bună dispoziţie.

Ameliorează durerea

Apa caldă este maniera ideală de a gestiona diverse dureri de muşchi sau ale artritei, carre apar din cauza vremii reci şi a umezelii specifice sezonului de toamnă-iarnă. Apa relaxează musculatura şi diminuează inflamaţiile.

Oferă căldură când este ger afară

Dacă adori sporturile de iarnă sau obişnuieşti să petreci weekend-uri la ski, sau în aer liber la săniuş cu cei mici, atunci eşti obişnuit cu frigul. Baia în cada cu hidromasaj este indicată pentru a-ţi dezgheţa degetele de la mâini şi de la picioare după o partidă de hochei sau de bătaie cu zăpadă, de exemplu. Masajul cu jeturi contribuie la lupta contra durerilor tipice unei zile petrecute la ski sau după un meci de hochei.

Relaxare prin socializare

O petrecere în cada cu hidromasaj este modalitatea perfectă de a socializa după o zi alături de prieteni la ski. Mai mult, jocurile de lumini favorizează un ambient care invită la petrecere şi voie bună.

Baia pe timp de iarnă este deosebit de revigorantă, fie că o faci în scopuri de relaxare, socializare sau pentru efectul curativ. Şi pentru a-ţi oferi acest răsfăţ ca în filme, alege de pe fionaspa.ro modelul preferat de cadă cu hidromasaj, care să îţi ofere dotările corespunzătoare nevoilor şi preferinţelor personale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.