Din dragoste pentru părul tău, Rowenta a lansat Premium Care, gama ce te învăluie în adierea fină a atingerii de caşmir. Oferă-i părului tău ingrijirea de care are nevoie şi lasă-te cucerită de cele 4 elemente care îl definesc cu adevărat: volum, strălucire, sănătate şi vitalitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Eşti o fashion victim şi în fiecare dimineaţă îţi doreşti să pleci de acasă, zâmbitoare, purtând o ţinută uber-chic, pantofii stiletto din cea mai nouă colecţie şi cel mai en vogue machiaj! Iar părul să arate perfect, ca şi cum tocmai ai ieşit de la coafor. Cum reuşesc oare beauty influencers of Instagram să fie întotdeauna coafate impecabil, fără touch-ul hair stylist-ului favorit? Au cu siguranţă un secret… iar numele de cod este Rowenta Premium Care Brush & Straight - noua placă de îndreptat părul, pentru o coafură irezistibilă zi de zi.

Coafuri fermecătoare şi păr protejat - un singur produs premium!

Pare incredibil că poţi obţine chiar tu acasă un look trendy în doar câteva minute. Simplu, doar printr-un click - nu pe mouse, ci pe ecranul LCD al plăcii de îndreptat părul Rowenta Premium Care Brush & Straight . Un ecran care reglează cu precizie, în doar 15 secunde temperatura ideală, astfel încât să ai controlul deplin, putând să îţi adaptezi temperatura potrivită tipului tău de păr şi coafurii dorite, de la 130° până la 200°C.

Drept la ţintă: îndreptare fără cusur!

Premium Care Brush & Straight conferă părului volum chiar în timp ce îl îndreaptă, datorită periei integrate cu peri naturali. Iar tehnologiile Rowenta de ultimă oră - învelişul exclusiv Cashmere Keratin infuzat cu ulei de argan şi generatorul de ioni - protejează şi menţin părul mătăsos, exact aşa cum ţi-l doreşti. În plus, plăcile mobile asigură o presiune uniformă, fermă şi precisă, indiferent de grosimea şuviţei aleasă pentru întindere.

Începutul unei lungi prietenii

Pe scurt, poţi spune că ai deja un aliat de nădejde şi un hair-stylist personal, mai ales că se anunţă o prietenie strânsă şi de lungă durată. Placa Premium Care Brush & Straight este gândită de Rowenta cu grijă pentru mediul înconjurător – ai acum la dispoziţie 10 ani în care poţi găsi piese de schimb pentru produsul tău, ceea ce înseamnă costuri reduse, o utilizare îndelungată şi întreţinere facilă. Cine a spus că frumuseţea este efemeră?

Păr neted, perfect îndreptat, protejat, strălucitor, cu volum şi plin de vitalitate. 
Cu placa de întins părul Rowenta Premium Care Brush & Straight te bucuri de o coafură impecabilă şi uşor de obţinut, indiferent dacă doreşti un look natural sau unul elaborat, ca al fotomodelelor de pe catwalk.

***

Despre Rowenta                                    

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţă, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi mediul înconjurător.  Pentru mai multe informaţii accesaţi: 

www.rowenta.ro / www.facebook.com/RowentaRomania/

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.