De vineri, 29 noiembrie, orele 13:00 până luni, 2 decembrie, orele 12:00, SensoDays te aşteaptă cu promoţii extra de neratat, o ofertă de cadouri perfecte pentru sărbătorile de iarnă, dar şi cu produse premium Home & Deco. Intră pe site, alege-ţi preferatele şi pregăteşte-te de startul promoţiilor pentru a profita din plin de aceste reduceri suplimentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Descoperă cadourile speciale SensoDays şi dăruieşte-le celor dragi!

Atmosfera începe să capete din ce în ce mai mult note de sărbătoare, iar asta se vede şi la SensoDays, acolo unde ai o mulţime de idei de cadouri deosebite şi de calitate, potrivite atât prietenilor şi familiei, cât şi partenerilor de afaceri sau colegilor. La SensoDays, cadourile vin într-un design special conceput pentru astfel de momente, aşa că gestul tău va fi cu siguranţă remarcat şi apreciat la adevărata lui valoare.

Aşadar, pentru a aduce tradiţia Crăciunului în casa oricui drag ţie, poţi alege dintre cadourile pentru ocazii speciale propuse de SensoDays.

Pe noi ne-au atras originalele ornamente pentru brad şi decoraţiunile delicioase de Crăciun, căsuţele din turtă dulce, cutiuţele muzicale şi lumânările care ne duc cu gândul la atelierul lui Moş Crăciun.

Seturile de Cadouri Corporate 2019 create de SensoDays oferă nenumărate idei originale pentru prieteni, dar şi pentru colaboratorii din viaţa profesională. Multe dintre aceste propuneri reprezintă o selecţie unică de produse ale unor branduri de top: Maison Berger, Schott Zwiesel şi Villeroy & Boch.

Profită de reducerile la o mulţime de alte produse Home & Deco!

Şi, dacă tot se anunţă promoţii extra în următoarele zile, pe lângă cadouri nu uita nici de produsele utile, cu un look modern şi atrăgător pe care le găseşti mereu pe SensoDays. Acum, îţi vor fi mult mai accesibile, aşa că transformă-ţi căminul cu aceste piese premium sau surprinde-ţi cunoscuţii cu un cadou de acest fel.

Luna cadourilor se anunţă deja cu tot felul de evenimente, întâlniri cu cei dragi sau poate doar cu mici daruri pe care vei alege să ţi le faci singur. Tocmai de aceea, promoţiile extra de la SensoDays includ o gamă largă de produse din categoria Bucătărie şi Servirea Mesei.

În plus, ofertele din acest Black Friday Extra aduc şi reduceri semnificative la produsele din categoria Baie. Fie că aveai nevoie de nişte idei originale de amenajare a băii, fie că nu mai poţi amâna achiziţionarea unor piese indispensabile în acest spaţiu, zilele acestea fii cu ochii pe SensoDays.

SensoDays, unul dintre cele mai mari site-uri Home & Deco de la noi, îţi este aproape şi în sezonul reducerilor şi al cadourilor de Sărbători. Cu peste 100 branduri internaţionale în portofoliu, SensoDays se află astăzi în peste 200.000 de case ale românilor cu cel puţin un produs. O statistică impresionantă, care se va schimba acum, după cumpărăturile de iarnă, şi asta pentru că SensoDays vine mereu cu oferte de nerefuzat, noutăţi şi produse de ultima generaţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.