Site-ul de reduceri colective BestDealz.ro a lansat in luna octombrie aplicaţia de mobil. Aplicatia este ideala pentru cei care doresc sa profite de reduceri de pana la 95% la centre medicale, restaurante, hoteluri, saloane de infrumusetare, wellness, teatru, sali de fitness si multe alte locatii partenere, atat din Bucuresti cat si din tara. Aplicatia ofera o interfata usor de utilizat, cu filtrari pe categorii si subcategorii de oferte, astfel incat sa faciliteze accesul cat mai usor la reduceri pentru utilizatorii ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Odata cu instalarea aplicatiei BestDealz primesti automat in contul tau de utilizator 50 lei pe care ii poti folosi la achizitiile ulterioare. In plus esti automat inscris la concursul BestDealz App cu premii in valoare de peste 10.000 lei. Premiile sunt:
- Un sejur de 2 nopti la munte
- Pachet pentru marirea buzelor si umplerea ridurilor de la nivelul fetei - 1 ml Acid Hialuronic Juvaderm Gama Lux ultrapurificat oferit de Estetique One
- Albire dentara profesionala cu Lampa Zoom oferit de Estetique One
- 5 Abonamente la kangoo jumps si aerobic oferite de Fitness Addiction
- 2 Abonamente masaj oferite de Slim Center Vanidossa
- 10 invitatii duble la teatru oferite de Teatrul Rosu 
- 10 pachete igienizare dentara completa oferite de Cabinetul stomatologic Dental Cod
Aplicatia poate fi descarcata in App Store pentru dispozitivele Iphone sau Ipad si Play Store pentru dispozitivele cu sistem de operare Android.
Despre BestDealz:
Cel mai mare site de reduceri colective din Romania, BestDealz, iti propune cel putin cate o oferta senzationala in fiecare zi. Reducerile sunt de pana la 95%, din domenii variate, scopul fiind unul singur: preturi promotionale oferite de parteneri pentru a atrage noi clienti. Urmarind ofertele de pe site-ul BestDealz.ro  si prin intermediul aplicatiilor iOS sau Android, poti face economii importante la restaurante, centre de infrumusetare, auto, filme, spectacole, centre de echitatie si multe activitati distractive.
Prin publicarea unei oferte pe BestDealz, partenerii site-ului beneficiaza de acces la o baza de date de peste 300.000 de utilizatori activi, care dispun in marea majoritate de un card pe care il folosesc la cumparaturi, utilizatori care au potentialul sa devina clienti in cazul publicarii unei oferte de interes.
Cei interesati de instalarea aplicatiei trebuie sa viziteze de pe mobil site-ul www.bestdealz.ro, sau cauta aplicatia direct in App Store sau Play Store dupa termenul ”bestdealz”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.