Baker Tilly South East Europe a aniversat 15 ani de prezenţă pe piaţa din România, eveniment ce a avut loc pe data de 10 decembrie 2018 la hotelul Hilton Aténée Palace din Bucureşti, în prezenţa multor oaspeţi şi colaboratori distinşi, de elită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Baker Tilly are, în prezent, în România 55 de angajaţi şi peste 350 de clienţi, companii pe care le deserveşte întotdeauna cu profesionalism şi dinamism. Acestea completeză imaginii de ansamblu constituită în jurul noii identităţi vizuale a brandului Baker Tilly.

În cadrul evenimentului, Marios A. Klitou, CEO Baker Tilly South East Europe, a declarat: „Din dorinţa de a consolida şi moderniza modul în care reprezentăm compania noastră în faţa clienţilor, angajaţilor, profesiei şi comunităţilor în care ne desfăşurăm activitatea, toate elementele de bază ale identităţii vizuale Baker Tilly – culoare, fonturi, imagini şi aplicaţiile practice ale acestora – au evoluat”.

„Creşterea este elementul central al afacerii noastre. Noul nostru simbol este inspirat din modelele de creştere organică găsite în natură şi reprezintă capacitatea noastră de a fi agili şi adaptabili la nevoile unice ale clienţilor noştri. Logo-ul nou reprezintă natura noastră personală şi accesibilă. Înlăturarea spaţiului dintre cuvintele Baker şi Tilly din noul logo reprezintă coeziunea reţelei noastre”.

Luăm decizii acum, pentru a construi un viitor de succes pentru clienţii noştri, oamenii noştri, pentru profesia noastră şi comunităţile din care facem parte. De astăzi, „Acum, pentru ziua de mâine” va servi atât ca scop, cât şi ca slogan pentru compania noastră, devenind centrul brandului şi prim-planul comunicării Baker Tilly.

Despre Baker Tilly în Europa de Sud-Est:

Baker Tilly South East Europe este o reţea de top de auditori, contabili, consultanţi fiscali şi de afaceri, fondată în 1996 în Cipru şi extinsă treptat în Bulgaria, România, Moldova şi Grecia. Baker Tilly South East Europe este membru independent, în cadrul Baker Tilly International, una dintre cele mai mari 10 reţele de acest tip din lume, cu 165 de companii, o prezenţă în 147 de ţări şi 33.600 de angajaţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.