În urmă cu 10 ani apărea pe piaţa imobiliară ceea ce avea să devină, sub amprenta timpului, brandul ART RESIDENCE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Zona de Sud a metropolei bucureştene a cunoscut în ultimele 2 decenii o dezvoltare impresionantă. Susţinută de autorităţilor locale, această expansiune s-a bazat (de ce să nu recunoaştem) pe înclinarea tinerilor spre NOU, spre spaţialitate şi diversitate, spre un confort sporit şi un mod de viaţă ALTFEL.

Încă de la începuturi, cu primele imobile dezvoltate în oraşul Popeşti-Leordeni (o zonă conectată prin mai multe mecanisme cu Sectorul 4 din Bucureşti), Art Residence şi-a definit identitatea prin:

A. înclinarea spre o calitate desăvârşită a construcţiilor, de la primul până la ultimul detaliu;

B. un parteneriat solid încheiat cu fiecare viitor rezident (probabil o consecinţă a punctului A).

Până şi numele ales pentru acest brand provine de la un client din trecut care a exclamat la un moment dat: "Aceasta este artă, nu construcţie!"

Un pas important în dezvoltarea brandului a fost extinderea ariei de activitate în Bucureşti,  mai precis în sectorul 4. Nu întâmplător a fost ales Cartierul Nou Metalurgiei, o zonă ce a primit o atenţie deosebită din partea autorităţilor locale şi, ca efect imediat, a investitorilor de pe mai multe paliere. În prezent, zona Metalurgiei - Grand Arena este vascularizată cu o multitudine de hypermarketuri (Metro, Auchan, Selgros, Hornbach, Lidl, Jumbo, Kaufland) mijloace de transport în comun şi,  mai nou, Parcul Tudor Arghezi - noua atracţie a acestei arii. Nu putem omite nici Pasajul Europa Unită, aflat in vecinătatea Metalurgiei Park, recent dat în folosinţă- ocazie cu care s-a rescris istoria infrastructurii bucureştene, dar şi Patinoarul Berceni, ce urmează a fi dat în exploatare în cursul acestui an

Ansamblul Art Residence - Cartierul Nou Metalurgiei este compus din 4 corpuri de clădire, dintre care 3 au fost edificate şi un al patrulea corp se află în faza de construcţie. Regimul de înălţime este Ds+P+4E+5retras, ceea ce conferă intimitate, locuri de parcare elegante şi practice, dar şi o arhitectură specială conferită de retragerea ultimului nivel şi a penthouse-urilor dispuse pe acesta.

S-a ales o apartamentare curajoasă, cu imobile de 2 şi 3 camere extrem de spaţioase (cu mult peste media zonei!) şi compartimentări în conformitate cu cerinţele actuale. La acestea se adaugă şi o calitate excepţională a finisajelor, pornită din înclinarea dezvoltatorilor spre desăvârşire.

În logica lucrurilor, parteneriatul dintre Art Residence şi Compania imobiliară PREMIER, vine să scoată în evidenţă valorile acestor edificii şi să le expună pe o scară cât mai largă în Bucureşti şi în oraşele satelit ale acestuia.

"Prin marketingul potrivit, încercăm să devoalăm publicului identitatea unui brand imobiliar,  responsabilitatea şi pasiunea cu care au fost edificate imobilele Art Residence în ultimii 10 ani. Nu sunt simple vorbe, în acest sens pot depune mărturie sute de familii, din propriul cămin, care este diferenţa dintre construcţie şi artă", a declarat Giulio Angheloiu - fondatorul Premier Imobiliare

Ultimele apartamente finalizate din Corpul C3 îşi aşteaptă viitori proprietari. Având finisajele montate,  actele gata, totul este pregătit de tranzacţionare prin orice modalitate de plată. Cât de curând vor fi scoase la vânzare şi imobilele din Corpul C4. Pregateşte-te să fii uimit!

Alătură-te comunităţii Art Residence şi oferă familiei tale un CĂMIN!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.