În mai puţin de o săptămână vom afla care sunt cei mai buni angajatori din acest an. Datele pentru ediţia desfăşurată în 2016 vor fi făcute publice pe 24 noiembrie, în cadrul ceremoniei de nominalizare a celor mai buni angajatori din România ce va avea loc la Hotel Intercontinental din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Best Employers Study (BES) este realizat anual de Aon Hewitt şi se adresează companiilor cu peste 50 de angajaţi, având cel puţin trei ani de activitate pe piaţa din România.

BES analizează nivelul de implicare profesională a angajaţilor (engagement) în baza examinării a trei dimensiuni: „SAY” (angajaţii care vorbesc pozitiv despre compania pentru care lucrează, în discuţiile cu prietenii, colegii sau clienţii), „STAY” (angajaţii care vor să rămână în companie pentru mai mult timp şi care nu se gândesc să o părăsească) şi „STRIVE” (angajaţii care depun un efort suplimentar pentru a ajuta la obţinerea de rezultate pentru companie).

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Nivelul de engagement în creştere

Rezultatele studiului din 2015 ne arată că implicarea este importantă pentru companiile Best Employer – rezultatul scorului de engagement al acestor organizaţii fiind în creştere - 80% în 2015 faţă de 78% în 2014 şi 71% înregistrat în 2013.

Nominalizarea la titlul Best Employer se bazează pe rezultatele obţinute de companiile participante la sondaj în baza opiniilor angajaţilor proprii. Metodologia folosită este dezvoltată de Aon Hewitt în cei aproape 20 ani de când efectuează acest studiu la nivel mondial.

Companii nominalizate în 2015

Pe baza rezultatelor obţinute în urma cercetării de anul trecut, următoarele companii au primit titlul Best Employer:

·         Adobe Systems România

·         Autonom

·         Dell

·         Edenred România

·         Companiile Mars, Inc. din România – Royal Canin România, Mars România, Wrigley România

·         McDonald’s România

·         Pfizer România

Aon plc (NYSE: AON) este lider mondial în furnizarea de soluţii de management al riscului, brokeraj de asigurări şi reasigurări, consultanţă resurse umane şi externalizare de servicii. Prin cei 69.000 angajaţi în toată lumea, Aon acordă cele mai bune servicii clienţilor săi din peste 120 de ţări, combinând soluţii de risc inovatoare şi eficiente cu expertiza tehnică a resurselor sale la nivel mondial. Aon a fost numit în mod repetat cel mai bun broker din lume, cel mai bun intermediar de asigurări, cel mai bun intermediar în reasigurări, cel mai bun consultant privind beneficiile pentru angajaţi şi manager de captive de către surse multiple din industria de profil. Vizitaţi www.aon.com  pentru mai multe informaţii despre Aon şi www.aon.com/manchesterunited  pentru detalii privind parteneriatul Aon cu Manchester United.

Aon România, unul dintre cei mai mari brokeri de asigurare din România, oferă servicii profesionale de consultanţă în asigurări, reasigurări, managementul de risc şi beneficii pentru angajaţi, pentru companii, autorităţi sau instituţii financiare.  Companie înfiinţată în 1991 devine subsidiară a grupului Aon din 2005. Aon România deţine certificatul de management al calităţii ISO 9001/2008. Pentru mai multe informaţii despre Aon, vizitaţi www.aon.ro

Best Employers Study (BES) se adresează companiilor cu peste 50 de angajaţi şi cel puţin trei ani de activitate pe piaţa din România. Pe lângă nominalizarea companiilor Best Bemployer, acest studiu furnizează o serie de informaţii atât despre angajaţi cât şi despre angajatori. BES îi ajută pe managerii de companii să afle cum pot obţine rezultatele cele mai bune cu resursele pe care le au in companie şi cum pot creşte performanţa afacerii prin optimizarea nivelului de engagement al angajaţilor. Pentru mai multe detalii despre studiul Best Employers în România vizitaţi  https://bestemployerseurope.aon.com/ro/    

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.