Andreea Popa (Emax Real Estate), în colaborare cu prestigiosul dezvoltator SOBHA Dubai, organizează în perioada 24- 25 Februarie 2024, la Bucureşti, un eveniment exclusiv dedicat achiziţionării de imobiliare în Dubai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Eşti interesat să investeşti în afaceri imobiliare în Dubai? Eşti din Bucureşti sau împrejurimi? Dacă răspunsul tău este "da", atunci weekendul acesta trebuie să ajungi la showroom Emax Real Estate Dubai, Sediul One North Gate, Bulevardul Pipera, Etajul 2.

Emax Real Estate Dubai te aşteaptă la showroom-ul din Bucureşti, în data de 24 şi 25 februarie, cu cele mai mari discounturi promoţionale ale dezvoltatorului SOBHA!

Comision 0, plan de plată eşalonat sau property management asigurat. Acestea sunt doar câteva dintre avantajele de care poţi avea parte dacă vii la eveniment.

BONUS! Dacă rezervi o unitate în cadrul evenimentului de vanzari, primeşti pachetul de zbor şi cazare în Dubai gratuit din partea dezvoltatorului!

Ce primeşti dacă achiziţionezi o proprietate în Dubai prin Emax Real Estate:

  • Rate pe 4-5 ani direct la dezvoltator
  • Rezidenţă
  • 0% comision
  • 0% dobanda
  • Randament investiţional de 9-12% anual

Andreea Popa, Fondator şi CEO Emax Real Estate, este antreprenoarea română care a adus, în premieră, în România acest concept de evenimente şi care a făcut cunoscută piaţa imobiliară din Dubai. Încrederea acordată societăţii fondate de Andreea Popa de către cei mai importanţi dezvoltatori din Dubai este o garanţie pentru oricine alege să participe la evenimentele organizate sub brand-ul Emax Real Estate.

Înscrierea la eveniment se poate face accesând link-ul: https://emax-realestate.ro/eveniment-exclusiv-24-25-februarie-2024-bucuresti/

Despre Emax Real Estate

Agenţie imobiliară specializată pe piaţa premium, Emax Real Estate este reprezentantul legal în Romania al unora dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Emiratele Arabe Unite, precum Emaar Properties, Damac, Sobha, Seven Tides sau District One. Emax Real Estate Dubai pune la dispoziţia clienţilor săi cele mai bune şi profitabile oportunităţi de investiţie din sectorul imobiliar, asigurând şi închirierea proprietăţii achiziţionate după cumpărare.

Pentru mai multe detalii şi informaţii:

WhatsApp: +40 (735) 868 808

Website: www.emax-realestate.ro

Mail: office@emax-realestate.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.