Acum 7 ani, Andreea Apetre, de profesie actriţă, punea bazele unui business în fashion, Blossom Dress, un atelier de rochii de mireasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înclinaţia către artă şi pasiunea pentru design vestimentar au existat dintotdeauna, însă ideea acestui proiect a apărut în perioada în care tânăra antreprenoare îşi căuta propria rochie de mireasă.

Fiindu-i greu să găsească un model potrivit stilului său, din materiale naturale, dar şi un raport calitate-preţ rezonabil, Andreea s-a hotărât să creeze propriul brand de rochii de mireasă, Blossom Dress.

Rochiile din colecţiile sale, ce se regăsesc pe www.blossom-dress.ro, sunt dedicate romanticelor incurabile, femeilor care apreciază simplitatea şi eleganţa, unicitatea şi calitatea.

Pentru că ne dorim ca miresele Blossom Dress să fie unice şi rafinate, am ales pentru linia noastră proprie de producţie cele mai bune materiale (voal de mătase, georgette, tulle italian, organza de mătase şi cele mai fine dantele şi broderii), îmbinându-le cu un design simplist, romantic, de bun gust şi original. Cu aplicaţii manuale, suprapuneri fluide de musseline, rochiile lucrate cu atenţia cuvenită în atelierul nostru de către cei mai buni manufacturişti în acest domeniu le vor face pe viitoarele mirese care ne calcă pragul să arate perfect În ziua nunţii. Rochiile de mireasă sunt făcute la comandă, în funcţie de corpul şi personalitatea clientelor noastre”, spune Andreea Apetre, creatoarea rochiilor de mireasă Blossom Dress.

Cu o experienţă de peste şapte ani în piaţa de rochii de mireasă, participări la zeci de târguri de profil, apariţii în editoriale de moda şi emisiuni TV, echipa de la Blossom Dress prezintă În 2017 o noua colecţie, intitulată Forever, ce reuneşte 21 de rochii de mireasă cu un design inovator. De asemenea, brandul Blossom Dress a intrat deja pe pieţele internaţionale, rochiile de mireasă create fiind foarte apreciate de public.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.