Fiecare proprietar de pisică îşi doreşte să îi ofere patrupedului său o viaţă lungă şi sănătoasă. Alegerea alimentaţiei adecvate joacă un rol foarte important în acest demers. Dar cu atât de multe opţiuni pe piaţă, cum să ştii ce este cel mai bine pentru prietenul tău necuvântător? În acest articol, vom detalia tipurile de hrană şi beneficiile fiecăreia, pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere. Iar cu ajutorul specialiştilor Econstrukt îţi vom oferi câteva recomandări perfecte pentru pisica ta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hrana uscată vs. hrana umedă pentru pisici

Mâncarea pisicilor poate fi împărţită în două categorii de bază: uscată şi umedă.

Hrana uscată este adesea preferată de proprietarii de pisici, datorită faptului că este mai comod de oferit felinelor şi are un termen de valabilitate extins. Acest tip de hrană contribuie şi la curăţarea dinţilor pisicilor datorită texturii sale.

Recomandarea Econstrukt: hrana uscată premium pentru pisică adultă Primal Spirit, cu sardine si porc Iberic, obţinută prin presare la rece din cele mai sănătoase ingrediente. Cu un conţinut ridicat de carne de porc iberic (49%) şi sardine (26%), această hrană este ideală pentru feline, care sunt, prin definiţie, animale carnivore. În plus, nu conţine gluten, arome artificiale, făină din carne sau coloranţi.

Hrana umedă are un conţinut ridicat de apă, esenţial mai ales pentru pisicile care nu consumă suficientă. De asemenea, poate fi mai apetisantă pentru unele pisici datorită consistenţei şi aromei.

Recomandarea Econstrukt: hrana umedă premium pentru pisică Alpha Spirit, cu somon şi ananas. Cu un procent impresionant de 93% somon, această conservă este combinaţia ideală dintre ingrediente sănătoase şi gust desăvârşit, pe care pisica ta o va adora. În plus, este îmbogăţită cu vitamine şi minerale ideale pentru pisici.

Importanţa cărnii proaspete în alimentaţia pisicilor

Motivul pentru care specialiştii Econstrukt recomandă hrana uscată premium pentru pisică adultă Primal Spirit, cu sardine si porc Iberic şi hrana umedă premium pentru pisică Alpha Spirit, cu somon şi ananas nu este întâmplător. Carnea proaspătă este un ingredient esenţial în dieta pisicilor. Acestea sunt carnivore declarate, ceea ce înseamnă că au nevoie de proteine animale pentru a se menţine sănătoase. Aşadar, atunci când alegi hrana pentru pisică, asigură-te că în topul listei de ingrediente se află carnea proaspătă.

Hrană specială pentru pisicile sterilizate

După sterilizare, nevoile nutriţionale ale pisicilor se schimbă. Pisicile sterilizate tind să crească în greutate mai uşor, aşa că au nevoie de o dietă adaptată pentru a menţine o greutate sănătoasă. Hrana special formulată pentru pisicile sterilizate oferă un echilibru adecvat de nutrienţi fără a adăuga calorii suplimentare.

Recomandarea Econstrukt: hrana uscată premium pentru pisică sterilizată Primal Spirit, cu somon si porc iberic. Este potrivită pentru toate rasele de pisici, datorită palabilităţii excelente. În plus, metoda de obţinere, prin presare la rece, păstrează valoarea nutriţională a ingredientelor de bază şi asigură digerabilitate optimă.

De ce să alegi Econstrukt?

Deşi este un magazin online cunoscut mai ales pentru produsele destinate construcţiilor şi renovărilor, Econstrukt şi-a diversificat portofoliul, introducând gama de hrană pentru animale. Respectând aceleaşi standarde pentru calitate precum toate produsele din acest magazin online, hrana pentru pisici de la Econstrukt conţine carne proaspătă în proporţii mari şi este lipsită de aditivi sau conservanţi artificiali. Iar recomandările făcute anterior reprezintă cea mai bună opţiune pentru proprietarii de pisici care doresc să le ofere animalelor lor cele mai bune produse de pe piaţă.

Alimentaţia adecvată este esenţială pentru sănătatea şi fericirea pisicii tale. Fie că optezi pentru hrană uscată, umedă sau o combinaţie a celor două, asigură-te că iei decizii informate şi cauţi produse de calitate, precum cele oferite de Econstrukt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.