Dacia Plant lansează în premieră în România ALFA, prima gamă de suplimente naturale destinată exclusiv bărbaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbătesc, masculin şi viril sunt cuvinte care creionează portretul ideal al bărbatului modern. Şi totuşi, realitatea este diferită, pentru că bărbatul de astăzi se confruntă cu probleme de sănătate cauzate de stres, sedentarism şi alimentaţie defectuoasă. Iar problemele nu sunt deloc puţine. De exemplu, ştiaţi că:

-           Cazurile de infertilitate masculină sunt cel puţin la fel de frecvente ca cele de infertilitate feminină sau cele comune de cuplu?  

-           Depresia trece de cele mai multe ori nediagnosticată la bărbaţi? Deşi sunt supuşi de obicei unui stres mai mare, ei nu recunosc sau ignoră semnele de depresie sau alte efecte ale stresului.

-           Bărbaţii sunt mai predispuşi dependenţei de substanţe nocive? Ei încep consumul de alcool sau alte substanţe nocive mai devreme, abuzează mai des şi în cantităţi mai mari de alcool şi tutun.

-           Bărbaţii trăiesc în medie cu cca 5 ani mai puţin decât femeile?

-           Faţă de femei, cu 50% mai puţini bărbaţi merg la medic pentru controale de rutină.

Sănătatea bărbaţilor afectează starea de bine a întregii familii şi trebuie ca aceştia să redevină energici, activi, puternici şi capabili să ofere sprijin celor de lângă ei!

De aceea, Dacia Plant a creat ALFA, primul brand de suplimente alimentare EXCLUSIV pentru bărbaţi. Suplimentele naturale ALFA sunt realizate în urma analizei stilului de viaţă şi a problemelor cu care se confruntă aceştia.

De acum bărbaţii nu mai sunt nevoiţi să caute prin game diferite de suplimente pentru a le găsi pe cele mai potrivite pentru menţinerea sănătăţii masculine şi pentru obţinerea unui plus de energie şi putere.

ALFA este numele sub care ei vor găsi cele mai bune produse pentru potenţă, eliminarea stresului, lupta împotriva dependenţelor, plus de fertilitate şi echilibrare hormonală.

Primele trei produse ALFA lansate în această vară sunt:

•                    Alfa fără dependenţe comprimate: susţine organismul în lupta împotriva alcoolismului, tabagismului şi a altor tipuri de dependenţe.

•                    Alfa zero stres comprimate: este recomandat în suprasolicitare, şocuri emoţionale şi tensiuni psihice.

•                    Alfa mai fertil comprimate: contribuie la menţinerea fertilităţii masculine la un nivel optim şi susţinerea secreţiei de spermatozoizi.

Suplimentele naturale ALFA sunt 100% naturale şi au reţete originale bazate pe plante şi extracte naturale cu efecte intense asupra organismului masculin.

"Sănătatea masculină este de multe ori ignorată şi este motivul pentru care bărbaţii suferă deseori mai mult decât femeile. Prevenţia bolilor trebuie să devină un obicei în viaţa bărbaţilor pentru a se putea bucura de o viaţă lungă, activă şi împlinită”, a declarat Carmen Dincă, director de marketing Dacia Plant.

Noile produse ALFA sunt livrate în ambalaje inovatoare care apelează la logica masculină prin simboluri matematice aflate în directă legătură cu efectele promise. Cutiile albastre cu capac gri sunt inspirate din lumea tehnologiei şi a industriei de maşini şi sunt uşor recognoscibile de bărbaţi pe rafturile farmaciilor şi ale magazinelor de produse naturiste.

Dacia Plant lansează astfel provocarea bărbaţilor de a deveni mai sănătoşi, mai activi, mai puternici şi capabili să înfrunte cu succes provocările vieţii moderne.

ALFA este sub brandul Dacia Plant. Sub brandul ALFA sunt produse suplimente naturale destinate exclusiv bărbaţilor, venind în întâmpinarea problemelor cotidiene cu care aceştia se confruntă: stres, dependenţe şi infertilitate.

Dacia Plant este compania românească cu produse naturale inspirate din reţetele tradiţionale, adaptate stilului modern de viaţă. Toate produsele Dacia Plant au concentraţii optime de substanţe active şi nu conţin aditivi, conservanţi, coloranţi sau îndulcitori artificiali. În fabrica de la Bod-Braşov, Dacia Plant produce peste 250 de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi şi siropuri bazate pe plante atent selecţionate şi pe extracte standardizate. Brandurile companiei sunt: Dacia Plant®, Interferonat®, Îngeraşul®, Sublima®, Specialiştii Plantelor®, Citonat®, Pandemiq®, Bun de tot® şi Detoxicolon®. Pentru mai multe informaţii, accesaţi daciaplant.ro

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.