In ziua de astazi, timpul este cea mai pretioasa resursa! La fel ca oricine, probabil si tu iti doresti ca lucrurile sa se rezolve rapid si simplu. Insa situatia nu este la fel de simpla atunci cand vine vorba de rezolvarea unor probleme birocratice, care uneori dureaza chiar si zile la rand.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O astfel de situatie este si momentul in care vrei sa obtii fisa medicala pentru permis auto. Pana acum, era nevoie sa alergi dintr-un capat in altul al orasului, unde trebuia sa stai la cozi interminabile. Era un proces obositor, iar birocratia si timpul pierdut deveneau factori de stres major.

Tocmai pentru evitarea acestor situatii, a aparut clinica Standard Med, locul de unde poti obtine fisa medicala permis auto chiar in aceeasi zi in care ai efectuat toate analizele medicale necesare. Metoda de organizare a acestei clinici te scuteste de timpul pierdut la usa cabinetelor medicale.

Daca vrei sa apelezi la serviciile Standard Med, iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi!

  1. In primul rand, trebuie sa accesezi platforma www.fisamedicala.info, unde vei gasi toate informatiile necesare pentru eliberarea fisei medicale. Aici gasesti programul de functionare al clinicii, precum si numarul de telefon sau adresa de e-mail de care ai nevoie pentru a rezerva o programare.
  2. Pentru a efectua o programare, nu trebuie decat sa accesezi sectiunea de „Tarife si programari” de pe site. In josul paginii, gasesti un formular care trebuie completat inainte de a fi trimis. De asemenea, poti apela numarul de telefon 0722.435.435, unde vei intra in legatura cu personalul clinicii, care iti va clarifica orice detaliu si iti va raspunde la intrebari.
  3. Prezinta-te cu toate actele asupra ta! Astfel, ai garantia ca, in mai putin de o ora si jumatate, vei efectua toate analizele necesare si vei primi fisa medicala permis auto.

Este foarte important sa nu uiti niciun document acasa in momentul in care pleci spre Standard Med pentru a obtine fisa medicala permis auto. Doar astfel, te vei putea bucura de serviciile rapide si profesioniste oferite in cadrul clinicii. Iata care sunt actele pe care trebuie sa le ai asupra ta:

– Buletin / Carte de identitate;

– Fisa de scolarizare – in cazul celor care urmeaza scoala de soferi;

– Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B), in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

– Ochelari de vedere (daca este cazul);

– In cazul bolnavilor de diabet, este necesara si o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si confirmarea ca solicitantul este apt pentru a conduce.

Fisa medicala pentru permis auto va fi eliberata in cel mult o ora si jumatate din momentul programarii tale. Pretul certificatului este 125 de Lei, iar daca timpul promis este depasit, clinica se angajeaza sa iti restituie jumatate din pretul platit.

Asadar, nu iti mai ramane decat sa-ti faci o programare, sa te prezinti la clinica si sa te bucuri de serviciile profesioniste, eficiente si rapide oferite de Standard Med!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.