Sistemele de etanşare, uşile şi ferestrele de termopan sunt absolut necesare în orice casă sau apartament. Practic, în orice clădire, acestea sunt vitale şi asigură mai multe avantaje. Deşi au apărut o mulţime de produse pe piaţă, trebuie să te orientezi către cele calitative pentru propriile alegeri. La PVC Mag găseşti tot ce ai nevoie în materie de aceste produse, fiind locul din care poţi achiziţiona accesorii de tâmplărie şi produse pentru eficienţă energetică. Acest magazin online dispune de o mulţime de astfel de articole, ce pot fi de ajutor pentru întreaga casă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vara, când muştele, ţânţarii şi alte insecte sunt în număr mare, evident că ai nevoie de o plasă împotriva lor. Înţepăturile lor pot crea adevărate probleme, iar din acest motiv este important să alegi ceva de calitate. Pe site găseşti plasa insecte pentru usa termopan, dar şi pentru ferestre, astfel încât totul să fie protejat. Pe lângă plasa propriu-zisă, mai ai la dispoziţie şi alte accesorii cu ajutorul cărora să montezi plasa şi finalul montajului să fie unul eficient, produse pe care le poţi alege individual. Poţi alege de asemenea, kit-uri de accesorii pentru plasă de ţânţari şi plasă din fibră de sticlă. Oricare ar fi nevoile tale, PVC Mag le poate soluţiona!

Magazinul online pvcmag.ro îţi oferă acces la o mulţime de produse corespunzătoare întregului sezon. Fie că vrei să te protejezi vara de insecte şi iarna de frig, în ambele cazuri găseşti resursele necesare. Poţi alege dintr-o mulţime de accesorii de tâmplărie, plase de insecte, scule, dar şi articole speciale pentru etanşare şi eficienţă energetică. Totodată, ai la dispoziţie şi o secţiune de produse noi, unde se adaugă constant articole pentru nevoile fiecărui client.

Accesorii de tâmplărie pentru finisajele casei tale

Atunci când renovezi sau construieşti o încăpere sau o întreagă clădire, accesoriile de tâmplărie sunt foarte importante. În acest fel, poţi apela la broaşte pentru uşă, mânere pentru uşă sau fereastră, sisteme de siguranţă pentru copii, glafuri, feronerie, accesorii diverse sau accesorii pentru montajul ferestrelor şi a uşilor. În materie de glafuri, poţi alege fie glafuri de exterior din aluminiu, fie pe cele de interior din PVC.

Acestea pot fi însoţite de plasele de insecte - atât de importante în sezonul cald. În această categorie ai la dispoziţie accesorii pentru plasele de ţânţari, plase pe balamale sau tip plisse. Produsele au o calitate superioară şi pot îndeplini cu uşurinţă standardele cu privire la acest aspect.

Etanşare şi eficienţă energetică pentru întreaga casă

Pe site-ul pvcmag.ro ai la dispoziţie o gamă completă de produse pentru etanşare şi eficienţă energetică pentru întreaga casă. Sunt disponibile benzi, precadre pentru montajul ferestrelor, produse de întreţinere, silicon, adezivi şi spume pentru montaj. Oricare dintre acestea ar fi necesare, ele pot asigura o etanşare corectă, iar eficienţa energetică va creşte.

Specialiştii de la PVC Mag pot fi contactaţi la numărul de telefon de pe site, prin formularul de contact ori la adresa de e-mail contact@pvcmag.ro, pentru orice nelămurire sau ajutor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.