Despre puţine locuri din lume se poate scrie la superlativ, fără a exagera. Fie că ne gândim la turism, economie şi infrastructură, Dubai este metropola care ce stabileşte standarde înalte, le atinge şi apoi le depăşeşte, setând altele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezenţa Aaronz and Co Real Estate la târgul imobiliar desfăşurat în acest week-end nu a fost trecută cu vederea. Românii au fost curioşi să afle mai multe detalii despre această companie nouă pe piaţa din România, despre detaliile unei achiziţii, la pachet cu beneficiile aferente. Prin acest eveniment, compania a trasat câteva concluzii conform cărora persoanele ce îşi doresc o achiziţie în Dubai optează, în principal, în vederea unei investiţii.

Una dintre diferenţele majore prin care Aaronz and Co Real Estate se introduce publicului român, este definită prin faptul că această companie colaborează direct cu dezvoltatorii imobiliari din Dubai, astfel creînd un canal direct între ofertă şi clientul final.

Despre Aaronz and Co Real Estate

În inima peisajului imobiliar remarcabil din Dubai se află Aaronz & Co, o dovadă a călătoriei extraordinare a oraşului în transformarea în epicentrul global al pieţelor imobiliare. Fondaţi pe o pasiune profundă pentru această metropolă dinamică, Aaronz & Co este mai mult decât o simplă companie imobiliară – este partenerul dedicat în navigarea pe scena proprietăţilor din Dubai.

Cu peste trei decenii de expertiză combinată, consilierii imobiliari sunt profesionişti experimentaţi, adepţi în a se plia nevoilor unice ale publicului. Indiferent de modalitatea de investiţie: fie că este vorba despre cumpărare, vânzare, închiriere sau alte servicii de administrare a proprietăţii, profesioniştii din spatele Aaronz & Co oferă suport şi informaţii de neegalat, pe toată perioada procesului.

Ceea ce diferenţiază Aaronz & Co de celelalte companii de profil este abordarea directă prin care echipa (rezidenţi în Dubai) prezintă proiectele direct de la dezvoltator. Această abordare fără intermediere, consolidează raportarea la o realitate mult mai detaliată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.