Iată şapte sfaturi pentru a transforma un dormitor obişnuit de acasă într-un refugiu de lux, cu doar câteva modificări la lenjeria de pat. Dacă sunteţi în căutarea unei modalităţi simple de a crea o atmosferă luxoasă fără a cheltui o avere, aruncaţi o privire la aceste sfaturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Încercaţi să asortaţi corect lenjeria de pat

Un amestec bun de stiluri, culori şi modele este esenţial pentru a crea un aspect luxos în dormitorul tău. Este important să găsiţi lenjerie de pat care se potriveşte cu aspectul general al camerei şi care completează interiorul. Armonia perfectă dintre interior şi lenjeria de pat va crea o primă impresie de lux.

Purtaţi straturi

Dacă sunteţi blocat doar cu cearceafuri şi feţe de pernă, este timpul să schimbaţi această abordare şi să oferiţi lenjeriei de pat un aspect mai luxos. Stratificarea unui număr de ţesături şi texturi diferite va face cu siguranţă patul tău şi mai sofisticat.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Sfatul nostru este să folosiţi diferite pături de pat. În funcţie de elementele specifice pe care le alegeţi, le puteţi combina cu perne uşoare sau cu o pătură mică în partea de jos a patului. De asemenea, creşteţi numărul de perne.

Alegeţi lenjerie de pat de dimensiuni adecvate

Pentru ca aşternuturile să se potrivească corect şi să arate frumos, acestea ar trebui să fie cu cel puţin 15 cm mai lungi pe fiecare parte decât dimensiunea patului. Dimensiunea patului ar trebui să includă şi volumul suplimentar pe care îl aduce salteaua.

Alegeţi o husă care să se potrivească perfect pernelor şi să le ascundă cât mai mult posibil. Alegeţi o plapumă care să ajungă până la mijlocul cadrului patului sau aproape de podea.

Concentrează-te pe culoare

Pe lângă faptul că trebuie să se potrivească cu decorul, alegeţi culori care sunt moderne. Culorile neutre sunt preferate în detrimentul accentelor luminoase saturate.

Înlocuiţi lenjeria de pat veche cu una nouă

Oricare ar fi metoda, dacă lenjeria de pat este decolorată, are marginile sfâşiate sau ţesătura este deja lăsată în urmă, nu poate fi făcută să arate luxos decât dacă este înlocuită cu ceva nou.

Nu exageraţi cu texturi şi modele diferite

Da, este posibil să adăugaţi o pătură albă pufoasă la o căpătâi sau o faţă de pernă texturată. Cu toate acestea, nu este o idee bună să combinaţi mai multe texturi, dar nici să plasaţi aceleaşi elemente texturate pe ambele părţi ale patului. Regula aici este că mai puţin este de fapt mai mult şi mai bine.

Păstraţi întotdeauna machiajul patului îngrijit şi ordonat

O aranjare perfectă face parte din aspectul perfect de hotel în dormitor. Dacă aţi ales cearceafurile de dimensiunea potrivită, ar trebui să puteţi să îndesaţi cearceafurile în colţurile patului până când obţineţi marginea perfectă.

Te întrebi de ce prietenul tău îşi calcă cearşafurile? Lenjeria de pat perfect călcată, fără gaze şi întinsă oferă o senzaţie de lux pe care nici măcar cea mai bună lenjerie de pat din magazine nu o poate produce.

Încercaţi aceste trucuri simple şi vedeţi cu ochii voştri cum o soluţie de probă, dar potrivită, poate adăuga o notă de rafinament fără să plătiţi o avere.

Sursă: spalno-belyo.com

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.