Una dintre principalele preocupari ale antreprenorilor care doresc sa-si deschida un business in domeniul ospitalitatii este legata, in mod firesc, de achizitionarea unor echipamente HoReCa performante, intrucat preturile acestora nu sunt unele deloc de neglijat. Chiar daca ele au o durata de viata indelungata si reprezinta investitii mai mult decat rentabile, pe termen mediu si lung, costul initial, de mii sau poate chiar zeci de mii de lei, poate fi dificil de suportat, mai ales in contextul unui mediu de business incert, "amenintat" atat de razboiul purtat la granitele noastre, cat si de criza economica preconizata pentru urmatorii ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din fericire, unul dintre cei mai importanti furnizori de pe aceasta piata, mai precis Fresco Expert, care sustine inovatia in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, ofera posibilitatea partenerilor sai de a cumpara echipamente HoReCa in conditii extrem de avantajoase, cu reduceri de mii de lei. In categoria "promo", se incadreaza aparatele de cafea Franke (printre cele mai apreciate la nivel mondial), dar si dulapuri frigorifice, cuptoare si abatitoare, utilaje extrem de folositoare in toate localurile de alimentatie publica. Fara alte introduceri, iata cateva exemple de produse, alaturi de principalele lor caracteristici, dar si de discount-urile care le "insotesc":

Aparat profesional de cafea Franke A600 - pret 57.558 de lei (redus de la 71.888 de lei)

Echipamente HoReCa de top, dotate cu sistem de lapte Foam Master, spalare automata EasyClean, rasnita, avand o productivitate de 150 de cesti pe ora. Dimensiuni 30x75x60 cm, greutate 38 kg, kW electric 2.8, control prin panou tactil;

Dulap de congelare cu 2 usi - pret promotional 10.525 de lei

Echipamente HoReCa avand o capacitate mare (1.400 de litri), realizate din inox (interior si exterior), dotate cu racire ventilata, sistem automat de evaporare a condensului. Dimensiuni 140x81x205 cm, greutate 220 kg, temperatura de lucru intre -10 si -30 de grade Celsius;

Cuptor Electrolux Professional Skyline Pro 10 - pret 30.045 de lei (redus de la 38.225 de lei)

Cuptor dotat cu control digital, cu o capacitate de 10 GN 1/1, manual (abur, convectie, combi), programabil (pana la 100 de retete) sau cu ciclu de gatire EcoDelta. Functii: reverse, curatare automata, 5 programe de spalare, protectie la apa. Dimensiuni 86,7x77,5x80,8 cm, greutate 159,3 kg, kW electric 19, temperatura maxima +300 de grade Celsius;

Turn SkyDuo (Cuptor convectie Skyline Premium S si Blast Chiller Skyline Chill S) - pret 81.105 lei (redus de la 123.090 de lei)

Cuptor cu o capacitate de 6 tavi GN 1/1, alimentare electrica si control touch screen, cu 3 moduri de gatire (automat, manual, program reteta) + Abatitor racire si congelare, cu o capacitate de 6 tavi GN 1/1, control touch screen si o productivitate de 30 de kg, de la +90 de grade Celsius la +3 grade Celsius in mai putin de 90 de minute.

Prin urmare, achizitionand aceste echipamente HoReCa, veti avea, in primul rand, garantia unor produse fiabile, usor de utilizat, performante si cu o durata indelungata de viata, iar, in al doilea rand, veti reusi sa faceti economii importante, care va vor permite un start "cu dreptul" in noua dumneavoastra afacere. Mult succes!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.