Vara este cel mai iubit anotimp, şi pe bună dreptate. Zilele devin mai lungi, vremea mai caldă, cerul mai albastru, iar varietatea de fructe şi legume la care avem acces, tot mai mare. Dacă îţi doreşti să savurezi toate deliciile verii, dar în acelaşi timp ţii la echilibru în dietă şi la a avea o viaţă sănătoasă, acest articol este pentru tine. În continuare vom explora toate modalităţile savuroase în care te poţi bucura de bogăţiile verii, fără să faci rabat de la calitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

4 moduri sănătoase în care te poţi bucura din plin de vară 

Vara este anotimpul vacanţelor şi concediilor, dar este şi anotimpul perfect în care poţi începe să faci alegeri alimentare mai sănătoase, fără a simţi că ratezi ceva. Tot ce ai nevoie pentru o vară în care profiţi la maximum de abundenţa de fructe şi legume din jur pentru a construi o viaţă mai sănătoasă este un blender şi multă imaginaţie. Dacă şi tu îţi doreşti să mănânci cât mai puţine alimente procesate vara asta, iată cum îţi poţi atinge scopul.

Prepară smoothies şi sucuri de fructe

Blenderul este singurul obiect de care chiar ai nevoie pe timpul verii. Dacă vrei o alternativă sănătoasă la sucurile din comerţ, tot ce trebuie să faci pentru asta este să toci fructele tale preferate, să le arunci în blender şi să pregăteşti un pahar cu multă gheaţă.

 

Fă-ţi chiar tu îngheţata

Cu toţii ştim reţetele de îngheţată laborioase ale mamei, dar te-ai gândit că lucrurile pot fi mai simple? Tot ce trebuie să faci este pui în blender fructe proaspete sau îngheţate şi lapte, iar apoi să dai amestecul la congelator. Pentru un plus de aromă şi textură poţi adăuga şi nuci, migdale sau ciocolată în combinaţie.

 

Prepară un gazpacho

Nimic nu dă verii aceeaşi savoare pe care i-o dau supele reci, cum este şi celebra gazpacho. Tot ce ai nevoie pentru o porţie sunt roşii, castraveţi, ardei, ceapă, ulei de măsline, sare şi apă. Mixează-le în blender până ajungi la o textură fină şi savurează-ţi supa preferată lângă nişte crutoane aromate, pentru un plus de aromă şi contrast.

 

Prepară-ţi propriile sosuri

 

Vara n-ar fi completă fără un lung şir de salate şi grătare, aşa că sosurile sunt nelipsite din peisaj. Cu toate acestea, însă, poţi să îţi creezi propriile sosuri care să fie atât gustoase, cât şi sănătoase. Doar aruncă ingredientele în blender şi mixează până când ajungi la o textură cremoasă şi omogenă.

 

Sezonul cald e bogat în arome, gusturi şi texturi, iar tu le poţi combina armonios pe toate. Îţi trebuie doar deschidere, imaginaţie şi un blender care să te ajute în bucătărie. Fie că vii pe site sau alegi să faci o vizită în magazinele Altex.ro, aici găseşti blenderul perfect pentru nevoile tale, astfel încât să te bucuri de savoarea sezonului cald în mod sănătos. Pregăteşte-te să întâmpini vara aşa cum merită, gata de distracţie şi experimente delicioase alături de cei dragi. 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.