Reţeaua Ibis îşi reinventează micul dejun în cele 4 hoteluri din Bucureşti, Constanţa şi Sibiu, cu 3 variante adaptate pentru a acompania stilurile de viaţă şi de călătorie ale oaspeţilor: All you can eat (6am- 10am), Express (4-12 am) sau Take away. Ibis lansează şi variante de mic dejun la pachet, adaptate pentru copii sau pentru vegetarieni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mic dejun All you can eat: 6 – 10 am

Aproximativ 70% dintre clienţii cazaţi în hotelurile Ibis iau micul dejun între orele 6 – 10 am. Pentru aceştia, Ibis propune un mic dejun clasic, în formula de bufet „all you can eat”.

 

Pe lângă sortimentele clasice tipice unui mic dejun generos şi sănătos Ibis, „vedetele” micului dejun la hotelurile Ibis din România sunt produsele homemade, pe bază de mere şi reţete tradiţionale româneşti: plăcinta de mere făcută în casă în fiecare zi, suc natural de mere, clătite cu gem de mere.

              

Produsele tradiţionale româneşti şi mărul, ca simbol al unei vieţi sănătoase, şi-au făcut loc la micul dejun Ibis în urmă cu 1 an. De atunci, clienţii Ibis şi-au început dimineţile în „livada cu mere” consumând: 27.400 kilograme de mere, 5.500 kilograme de portocale, 3.700 kilograme de cafea sau 300.000 de ouă.

Express: 4 – 12 am

Pentru clienţii foarte matinali, pentru cei care se trezesc mai târziu sau pentru cei foarte grăbiţi, Ibis propune o formulă de mic dejun Express, disponibil în fiecare zi între orele 4-12 am în barul hotelului. Formula Express include cafea, suc fresh de portocale, două croissante sau brioşe.

Take Away

Disponibil în barul hotelului, acesta este un mic dejun pentru dimineţile pe drum, în formula potrivită pentru fiecare: Take Away Baby (un mic dejun sănătos, gândit special pentru copii: sandwich cu şuncă şi caşcaval / plăcintă cu mere, măr, suc de portocale), Take Away Classic (sandwich toast cu şuncă şi caşcaval, cafea, măr, apă plată / minerală) sau Take Away Veggie (un mic dejun bogat în fibre şi nutrienţi care asigură un boost de energie: sandwich wrap cu humus, salată verde şi roşii proaspete, cafea, măr, apă plată / minerală.)

 „Hotelurile Ibis au cel mai extins program de mic dejun din Europa, între orele 4:00 şi 12:00. În noiembrie anul trecut, am regândit întregul concept de mic dejun, propunându-le clienţilor noştri o întreagă poveste, ţesută în jurul unuia dintre cele mai sănătoase alimente – mărul, amplasată într-o nouă atmosferă: „livada cu meri de la Ibis”. Cu noile formule de mic dejun, continuăm să ne adaptăm preferinţelor clienţilor noştri, în aşa fel încât să le asigurăm tot confortul pentru şederile lor la ibis”, menţionează Ioan David, directorul general al reţelei hoteliere Ibis România.

 

DESPRE IBIS

 

Fiind unul din brand-urile de hoteluri economy al grupului Accor, cel mai mare operator hotelier din lume, activ in 92 de tari cu peste 3.600 de hoteluri, ibis include peste 1.000 de hoteluri in 59 de tari.

Marca Ibis inoveaza in permanenta pentru a reflecta valorile sale: modernitate, confort si accesibilitate. De exemplu, ibis a creat conceptul SweetBedTM; noi spatii comune; oferta moderna de food & beverage Ibis Kitchen. De asemnei, Ibis cultiva un spirit al serviciilor, care ii anima pe toti angajatii. Ibis este primul brad hotelier care a obtinut certificarea ISO 9001 - 86% din retea este certificata - pentru profesionalism si calitate constanta. In plus, 58% din reteaua ibis este certificata ISO 14001, dovada concreta a responsabilitatii fata de mediul inconjurator. Creat in 1974, astazi ibis este liderul european in hoteluri economy si al patrulea in categoia sa la nivel international. 

Pentru mai multe informatii despre hotelurile ibis, va invitam pe www.ibis.com .

 

Cu aproximativ 3.600 de hoteluri si 470.000 de camera, Accor se adreseaza turistilor business si leisure in 92 de tari, in toate segmentele hoteliere : cele de lux cu Sofitel, Pullman, MGallery si Grand Mercure, hoteluri midscale cu Novotel, Suite Novotel, Mercure si Adagio si hoteluri economy cu marcile ibis, ibis Styles, ibis budget and hotelF1.

 

 

Contact media

Cristina Hlinschi, Sense Marketing - Tel : +4 0745 108 852 – cristina@sensemarketing.ro

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.