Masina este considerata de multi o a doua casa. Un habitaclu bine intretinut iti ofera mereu sentimentul sigurantei si confortului, iar calatoriile devin mult mai placute si relaxante cand acesta este aerisit si curat. Masinile obtinute prin serviciile de inchirieri auto nu fac exceptie de la aceasta regula, avand nevoie, de asemenea, de un tratament responsabil pentru a contribui la placerea de a conduce.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

S-a constatat, de altfel, ca un interior in care sunt aglomerate numeroase obiecte personale, fara a fi sistematizate corespunzator sau in care s-au acumulat diverse deseuri, fara a fi aruncate imediat, atat soferul, cat si pasagerii simt un disconfort general.

Unii conducatori auto devin, deseori, mai irascibili atunci cand conditiile de confort din autoturism nu sunt cele optime. Asadar, daca vrei sa te bucuri de o experienta cat mai "zen" la volan, incearca pe cat posibil sa pastrezi curatenia in spatiul in care iti vei petrece o buna parte din timp, deplasandu-te spre diferite locatii.

Daca ai apelat la serviciile de inchirieri auto Focusrent, spre exemplu, si ti-ai ales un model cu care sa iti poti rezolva rapid sarcinile, nu ignora regulile de curatenie. Respectarea acestora va fi in primul rand un avantaj in plus pentru tine, avand la dispozitie un mediu corect igienizat. Iata cateva trucuri simple prin care poti pastra ordinea in masina!

Tine mereu la indemana un saculet pentru gunoi

Inevitabil, atunci cand calatoresti pe distante lungi, cand pleci intr-o excursie cu familia sau cand te deplasezi in interes de serviciu, ai tendinta de a consuma diverse alimente direct in spatiul comod oferit de habitaclul autovehiculului. Situatia se complica si mai mult cu cat numarul pasagerilor care te insotesc creste.

Daca printre acestia sunt si copii, ai deja garantia ca misiunea ta nu se va incheia odata ce ai ajuns la destinatie, fiind nevoie sa mai zabovesti cateva minute pentru a face "ordine" in dezordinea creata de micuti. Insa nu doar cei mici au obiceiul de a arunca ambalajele sau resturile de mancare pe covorasele sau banchetele autoturismului, deseori, si adultii scapand din neatentie anumite resturi, uitand sa le mai stranga ulterior.

Poti evita toate aceste inconveniente fie prin interzicerea servirii meniurilor culinare in habitaclul masinii contractate prin serviciile de inchirieri auto, lucru aproape imposibil, fie prin atasarea unui saculet intre scaune pentru ca fiecare pasager sa arunce deseurile ramase. Este, de asemenea, foarte important sa ii inveti pe cei mici sa pastreze curatenia. Desi pare dificil, poti limita cu mult proportiile unui dezastru, prin educarea copiilor, intr-un spirit cat mai responsabil.

Curata incaltamintea inainte de a te urca la volan

Zapada, ploaia, praful sau noroiul sunt alti factori care influenteaza curatenia. In cazul in care efectuezi munca de teren, cu atat mai mult incaltamintea iti poate da batai de cap, reziduurile colectate depunandu-se rapid pe covorasele auto. Ideal ar fi sa stergi atat cat poti pantofii, ghetele sau cizmele inainte de a te urca in masina contractata prin serviciile de inchirieri auto, insa, daca acest lucru nu este posibil, la finalul zilei, ocupa-te de aspirarea sau spalarea mochetelor.  

La fiecare oprire, arunca deseurile acumulate

De fiecare data cand ai o oprire, la o benzinarie, un supermarket, la domiciliu sau oriunde altundeva, ia cate ceva din cutiile sau recipientele ce trebuie aruncate. In acest fel, nu se vor mai aduna gramezi incomode si iti va fi mult mai usor sa pastrezi curatenia.

Respecta aceste 3 mici trucuri, iar masina obtinuta prin serviciile de inchirieri auto va fi in cea mai buna forma!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.