Fie că vorbim despre achiziţiile din mediul online sau despre shopping clasic, atenţia noastră tot trebuie să se îndrepte spre câteva aspecte cheie ale articolelor vestimentare. Nu puţine sunt momentele în care se fac achiziţii doar prin raportare la aspect, iar calitatea nu atinge nici pragul minim acceptat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Shopping-ul clasic ne dă posibilitatea să ne folosim simţul tactil pentru a inspecta cu mare precizie calitatea unui produs. Atunci când vorbim despre shopping-ul online nu mai dispunem de acest avantaj, aşadar trebuie să acţionăm altfel. Mai exact, cei ce preferă shopping-ul online trebuie să facă achiziţii doar din magazine renumite, magazine care garantează calitatea pieselor vestimentare.

Cum se face selecţia articolelor vestimentare în mediul online?

După cum s-a spus şi anterior, atunci când se fac achiziţii din mediul online totalitatea pieselor de interes nu mai pot fi atinse, inspectate în mod direct. Tot ce rămâne de făcut este analizarea cu atenţie a pozelor disponibile cu respectivul produs. Pentru început, cei interesaţi trebuie să se raporteze la:

Cusături

O cusătură executată incorect poate fi observată extrem de uşor şi în poze. Totul începe de la ea pentru că este cea care dă verdictul de interes – cât timp va putea fi purtat respectivul articol vestimentar. Cu cât cusătura este mai slabă calitativ, cu atât mai scurt va fi traiul piesei avută în vizor.

Pentru a înţelege în totalitate cât de importantă este maniera în care sunt realizate cusăturile vom lua ca reper al discuţiei costumele bărbăteşti. Orice costum barbati primeşte un feedback de pe urma modului în care cusăturile se prezintă, mai ales la nivelul umerilor.

Acela este locul cel mai sensibil, cel la care fiecare bărbat se raportează atunci când face o astfel de achiziţie. Cu cât cusăturile sunt făcute mai natural, nu deranjează şi nu ies în evidenţă mai mult decât trebuie, cu atât mai admirat va fi acel costum bărbătesc.

Materialele folosite la confecţionarea pieselor

Atunci când avem în faţă piesa de interes pentru noi ne este extrem de simplu să o punem în raport cu calitatea pentru a vedea dacă merită să o achiziţionăm sau nu. Atunci când facem shopping online ne este răpită, dacă se poate spune aşa, această posibilitate.

În acest caz, este recomandată inspectarea atentă a materialelor din compoziţia piesei de interes. Pe lângă materialele naturale – inul, lâna, bumbacul – sunt folosite de asemenea materiale auxiliare precum acrilul, poliesterul. De exemplu, piesele de îmbrăcăminte care au ca material de compoziţie şi poliesterul sunt mult mai rezistente împotriva şifonării sau ruperii. Dubiile în ceea ce priveşte calitatea pieselor care au în compoziţie şi poliesterul ar trebui să dispară – astfel de piese rezistente, elegante se regăsesc şi în cadrul magazinului online B-Mall. Totodată, acrilul este un alt material sintetic folosit adesea pentru confecţionarea hainelor groase, de iarnă.

Denimul – la ce să fim atenţi?

Există 3 stiluri de bază în ceea ce priveşte denimul: jeanşii obişnuiţi, drepţi – sunt cei mulaţi pe şolduri şi au o croială aparent simplă, de tipul celei clasice. Urmează a doua categorie şi anume jeanşii strâmţi – sunt cei care se mulează pe corp şi îl subţiază vizibil. Ultimul stil este cel al jeanşilor largi – cei lejeri, uşor de accesorizat şi tot mai mult la modă în zilele noastre.

Atunci când vorbim despre piese vestimentare din denim nu trebuie să uităm de rezistenţa lor. De exemplu, o categorie de blugi pentru barbati, precum cea de pe b-mall.ro, cuprinde o multitudine de modele de la branduri renumite. Stilul lor diferă – se regăsesc în cadrul magazinului online atât jeanşi mulaţi, cât şi jeanşi clasici, dar şi jeanşi langi. Materialul din care aceştia sunt confecţionaţi este denim 100%, după cum fiecare brand afirmă. Totodată, aspectul lor este unul aparte – există atât jeanşi mai închişi la culoare, cât şi jeanşi deschişi, în nuanţe care se apropie de alb.

Este recomandată atenţie sporită la cusături, dar şi la numărul de buzunare disponibile – aceste două elemente sunt cele care fac diferenţa dintre o pereche de jeanşi de calitate şi o altă pereche mai slab calitativă.

B-mall.ro pune constat la dispoziţia celor interesaţi doar articole vestimentare de la branduri de renume, pliabile pe mai multe stiluri. De exemplu, se regăsesc în cadrul magazinului online piese de îmbrăcăminte clasice, elegante, dar şi piese atipice, extravagante. Întregul magazin este dedicat atât femeilor, cât şi bărbaţilor, dar şi copiilor.

Pentru şi mai multe detalii, cei interesaţi pot accesa b-mall.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.