Centrul de Cultură "Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului", împreună cu Primăria Municipiului Bucureşti, vă invită la Palatul Mogoşoaia, acolo unde primim oaspeţi din poveşti ... şi nu numai!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru iulie, august şi începutul lunii septembrie 2016 au fost pregătite o mulţime de surprize pentru dumneavoastră, surprize pe care vi le oferim în dar în fiecare zi de sâmbătă şi duminică.

Echipa de la Palatul Mogoşoaia alături de echipa Teatrului Ion Creangă au considerat de bun augur ca până pe data de 4 septembrie 2016 să le ofere celor mici, şi nu numai, o stagiune estivală teatrală de mare excepţie.

Stagiunea "VărTic" debutează cu două reprezentaţii ale spectacolului "Cartierul poveştilor" - teatru interactiv într-un spaţiu de joc miniatural, care vor avea loc sâmbătă, 9 iulie, ora 18:00 şi duminică, 10 iulie, ora 11:00, în aer liber, în curtea Palatelor Brâncoveneşti.

Nici cei mari nu au fost uitaţi şi am pregătit şi pentru ei numeroase surprize.

Astfel, iubitorii de muzică se vor delecta în seara zilei de sâmbătă, 9 iulie 2016, cu un regal muzical de excepţie. Grupul Acapella vine alături de noi, şi sub miraculoasa baghetă a dirijorului şi solistului George Miron, ne vor propune un playlist generos unde îşi vor găsi locul piese pop simfonic, crossover şi ever green. Timp de 90 de minute, începând cu ora 20:00, ne promit că vor satisface cele mai exigente pretenţii în materie de filosofie muzicală.

Pentru duminică, 10 iulie 2016, ora 17:00, Andy Roll vine alături de noi cu one-man show-ul THE MOOD COLECTOR, bijuterii muzicale din anii 50 până în zilele noastre.

Pentru iubitorii de artă propunem pentru ziua de sâmbătă, 9 iulie 2016, trei vernisaje de excepţie.

În cadrul programului Mogodorf, parteneriat de 10 ani între Düsseldorf şi Bucureşti, sâmbătă, 9 iulie 2016, ora 19, va avea loc vernisajul unei expoziţii de pictură, concomitent cu aniversarea şi relansarea unuia dintre cele mai consacrate şi râvnite proiecte din spaţiul artelor vizuale.

Pentru aceeaşi zi, vernisajul Expoziţiei “Spectacolul Sufletului” al artistei Mihaela Panaitescu şi expoziţia personală de pictură şi grafică initulată "Octavă celestă" semnată de artistul plastic Doina Mihăilescu vin să completeze ziua dumneavoastră.

Informaţii suplimentare pot fi găsite pe site-ul https://www.palatebrancovenesti.ro la rubrica News.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.