In orice cuplu dupa o anumita perioada poate interveni monotonia si poate avea un efect daunator pe termen indelungat asupra ambilor parteneri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a nu da drumul acesteia sa apara in vietile dumneavoastra, cei de la SexGen.ro ofera cateva sfaturi pentru o relatie sexuala stabila si plina de farmece.

1. Pentru inceput, trebuie sa tineti cont de comunicarea intre voi doi. Discutati orice problema legata de relatia voastra sexuala. Aceste discutii va vor apropia foarte mult, chiar daca la inceput poate fi mai jenant, trebuie sa aveti incredere in partener pentru ca va intelege si este aproape.

2. Incepeti "preludiul" chiar de dimineata. Nu este neaparat nevoie sa se termine in pat. Doar in simplu sarut pasional de dimineata va poate face zambitori si dornici pentru toata ziua. Ii puteti trimite un mesaj erotic, ori un e-mail. Iar cand se intoarce acasa ii puteti masa gentil umerii.

3. Nu uitati ca sunteti un om viu si aveti nevoie de sex. Chiar daca ati avut o zi destul de greoaie si cu multe probleme, incercati sa croiti cateva minute in programul dumneavoastra pentru voi doi.

4. Daca sunteti doua persoane dinamice cu un program incarcat nu trebuie decat sa va treceti in agenda o ora pentru sex.

5. Nu uitati ca sexul este o placere si folositi orice metoda este nevoie pentru a condimenta relatia: lenjerie intima provocatoare, jucarii sexuale si alte produse ce va mai atrage intr-un sex shop. Un act sexual devine memorabil nu datorita orgasmului magnific avut, ci preludiului si a comportamentului fiecaruia.

6. Incepeti cu unele cumparaturi din supermarket ce pot fi folosite in jocurile voastra erotice: frisca, crema de ciocolata, capsuni s.a. Acestea nu doar va excita, dar va si insenineaza ziua.

7. Incercati sa preluati initiativa pe rand. Sexul trebuie sa ofere placere ambilor parteneri si ambii trebuie sa aiba initiativa.

8. Atractia sexuala se trage din comunicare. Spre exemplu, daca seara o aveti planificata pentru voi, trebuie doar sa discutati. In schimbul privitului televizorului in camere separate, puteti inregistra emisiunea, filmul si sa le priviti impreuna. De asemenea, va puteti recita poezii, discutati despre concediul comun.

9. Invatati sa va intelegeti unul pe celalalt. Sunteti capabil sa cititi gandurile partenerului dumneavoastra? Probabil, nu . Dar de ce sa nu incercati? Cu siguranta veti descoperi ca sunteti pe aceasi lungime de unda.

10. Imaginati-va ca aceasta este ultima voastra clipa inainte de o despartire indelungata. Bucurati-va de fiecare moment petrecut impreuna. Oferiti-va atentie si imbratisari calde de parca ar fi ultima voastra intalnire.

11. Faceti cate o lista cu tot ce va este pe plac. Spre exemplu, fiecare dintre noi avem o floare, mancare, culoare preferata, dar stiti ce ii place partenerului in pat? Luati o simpla foaie si scrieti intr-o coloana lucruri pe care le-ati placea sa le experimentati in pat si lucruri care nu ar fi pe placul dumneavoastra. Partenerul scrie si el la randul sau o asemenea lista.

12. Distrati-va impreuna. In loc de a privi amandoi televizorul, dati drumul la muzica si dansati impreuna.

13. Vorbiti despre fanteziile voastre sexuale. Daca sunteti timizi si nu reusiti sa ii spuneti, scrieti impreuna o poveste de dragoste in care sa incadrati si acele fantezii sexuale.

14. Cum scapam de timiditate? Cumparam filme erotice, iar daca va e frica ca veti fi descoperiti de un cunoscut, vecin, atunci le achizitionati intr-un magazin din alta zona a orasului.

15. Creati-va o videoteca personala. Daca va incita ideea de a fi filmati in timpul momentelor intime, inregistrati totul, iar apoi revedeti impreuna. Dar sa aveti grija sa nu fie descoperit de altcineva.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.