În fiecare an de Black Friday, SensoDays îşi surprinde clienţii cu campanii care mai de care mai interesante. Anul acesta, produsele premium Home Déco de pe SensoDays vor avea preţuri Black Friday nu doar o zi sau un weekend, ci zi de zi, toată luna noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oferta include multe dintre colecţiile marilor designeri de Home & Déco. Poţi alege între produse premium diverse, de la lumânări şi decoraţiuni interioare până la căzi de baie, lavoare, scaune şi alte obiecte de mobilier.

Luna noiembrie nu vine doar cu preţuri Black Friday, ci şi cu creaţiile unor mari designeri din domeniu, aşa cum sunt şi colecţiile semnate de Philippe Starck.

Acum e mult mai uşor să îţi transformi total şi spectaculos casa, alegând accentele şi direcţiile de design potrivite fiecărei camere a casei.

O mulţime de produse premium incluse în campanie

SensoDays este numărul unu în materie de Home Déco de la noi din ţară, venind periodic cu colecţii şi produse noi, dedicate fiecarui spaţiu al casei, semnate de renumiţi designeri internaţionali.

Cum Sărbătorile sunt aproape, iar organizarea şi decorarea mesei devine punctul central al preocupărilor noastre, aceasta poate fi ocazia perfectă pentru a ne opri la o temă pentru decorarea mesei de sărbătoare şi pentru a alege produsele potrivite. 

Veselă, porţelanuri, sticlărie şi obiecte decorative, farfurii şi pahare – pe toate le găseşti în noiembrie la preţuri speciale, de Black Friday.

Să nu uităm nici de relaxare, atât de importantă mai ales în perioada următoare, iar pentru asta SensoDays are, din nou, soluţia potrivită.

Din oferta de Black Friday nu lipsesc cele mai căutate produse pentru baie, cum ar fi căzi, sisteme de duş design, panouri de duş elegante, iar culorile “vedetă” sunt de această dată negru şi auriu.

Astfel, campania de Black Friday include o mulţime de produse de o calitate superioară, pentru toate camerele casei: Living, Bucătărie şi Baie. 

Black Friday la SensoDays momentul perfect pentru un make-over general

Visezi de ceva timp la un produs de pe site? Aveai în plan o transformare totală a casei tale şi simţi că acum e momentul potrivit?

Black Friday la SensoDays este momentul perfect fie pentru a-ţi achiziţiona piesele preferate, fie pentru a-ţi transforma total casa.

În luna noiembrie, tot ce trebuie să faci este să intri pe site, să vezi produsele marcate cu logo-ul Black Friday şi să faci selecţia potrivită. 

În plus, în luna noiembrie Black Friday, ca de altfel tot timpul anului, livrarea în Bucureşti şi Ilfov se face rapid, cu maşinile SensoDays. În ţară, livrările se fac la fel de prompt cum v-am obişnuit prin curier.

SensoDays prezent în peste 250.000 de case ale românilor

De-a lungul timpului, SensoDays şi-a consolidat poziţia de top în domeniul produselor de Home Déco de la noi din ţară. Astăzi, brandul SensoDays este prezent în peste 250.000 de case ale românilor, cu cel puţin un produs. Cele mai noi colecţii ale brandurilor internaţionale,  produsele premium destinate casei, dar şi campaniile periodice de pe SensoDays fidelizează clienţii mai vechi şi atrag clienţi noi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.