Epantofi inaugurează sezonul toamnă-iarnă 2023/24 prin cea mai recentă campanie, în care pantofii joacă rolul principal. Accentul este pe diversitatea modelelor, destinate unor diferite ocazii şi disponibile nevoilor tale. epantofi.ro este în mod clar cea mai variată şi în tendinţe platformă, unde pantofii şi accesoriile perfecte te aşteaptă!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Confort stradal

Atât toamna, cât şi iarna, indiferent de ce condiţii meteo vei întâmpina, confortul este cel mai important lucru. Streetstyle-ul continuă să domine tendinţele sezonului - de la podiumuri de modă până la look-urile de zi cu zi. La epantofi.ro, iubitorii de adidaşi comozi vor găsi o mulţime de opţiuni, atât în versiunea premium, cât şi în varianta casual. Printre brandurile care merită atenţia ta se numără New Balance, cu noi modele populare şi adidas Originals, care nu are rival când vine vorba de design de încălţăminte.

Stilul Old Money

Tendinţa Old Money a devenit o parte esenţială a modei, fiind un punct central pentru iubitorii de minimalism. Colecţiile din acest sezon care sunt disponibile pe epantofi.ro includ pantofi, cizme, botine şi mocasini în acest stil clasic. Dacă eşti în căutarea unui model de încălţăminte care impresionează în prezent, dar va fi relevant şi în viitor, te invităm să descoperi piese din piele lăcuită, piele granulată, sau piele întoarsă şi nubuc - fiecare având rolul de a îmbogăţi orice styling. O alternativă excelentă pentru modelele clasice sunt sneakerşii din materiale de cea mai înaltă calitate, care oferă un aer casual unei ţinute mai formale, fără a-şi pierde valoarea stilistică.

Pentru ocazii speciale

Toamna este, de asemenea, o perioadă în care eleganţa poate acapara orice ţinută. Pantofii clasici, de tip pumps, au detalii delicate şi sunt ideali pentru astfel de look-uri. Optează pentru variantele monocromatice, care au finisaje subtile şi vei avea parte de o notă în plus de stil atunci când îţi alcătuieşti outfit-ul pentru birou sau ocazii festive. Negrul, culorile pământii şi pastelurile vor persista indiferent de tendinţe. Ofertele de la epantofi.ro includ o gamă largă de pantofi cu toc înalt şi mediu. În acest sezon, concentrează-te pe detalii - cataramele şi fundiţele vor adăuga farmec pantofilor! Printre brandurile celebre pentru astfel de modele se numără Guess, Pinko şi Patrizia Pepe.

Sport şi stil

Una dintre preocupările noastre principale este integrarea sportului în rutina zilnică. Cu toate acestea, pentru a obţine cele mai bune rezultate şi a fi cât mai uşor întreg procesul, este necesar să ai la îndemână un echipament adecvat. epantofi.ro are expertiza necesară atunci când vine vorba de categoria de încălţăminte sport şi în aer liber. Gama largă include modele pentru alergare, mers, practicarea diferitor sporturi, precum şi pentru drumeţii montane. Pe lângă brandurile iconice îndrăgite de sportivii amatori - adidas, ASICS şi New Balance -, clienţii pot conta pe o selecţie largă de pantofi cu funcţii mai specifice de la brandurile Hoka, Keen, Merrell, Salewa, Mizuno şi multe altele.

Indiferent de nevoile tale, suntem convinşi că vei găsi un model potrivit pe epantofi.ro. Peste 800 de branduri din diverse categorii te aşteaptă. Descoperă-le în aplicaţia epantofi, dar şi în magazinele epantofi din ţară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.