Uleiurile esenţiale au fost folosite din timpuri strӑvechi de cӑtre oamenii care au dorit sӑ obţinӑ remedii pentru sӑnӑtate, care au vrut sӑ beneficieze de proprietӑţile indiscutabile şi speciale ale plantelor sau florilor. Este important sӑ ştii cӑ anumite uleiuri esenţiale sunt folosite intern, altele sunt folosite extern sau ȋn ambele variante. Trebuie sӑ citeşti detaliile pe care le vei gӑsi ȋn descrierea fiecӑrui tip de ulei esenţial pentru a cunoaşte cele mai bune moduri de a le utiliza.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a vedea o gamӑ largӑ de uleiuri esenţiale de calitate, obţinute prin procedeele specifice, poţi accesa link-ul urmӑtor: https://amazingoils.ro/uleiuri-esentiale/. Uleiul de scorţişoarӑ este unul dintre cele mai cunoscute şi aduce cu sine rezolvarea pentru multiple situaţii neplӑcute ce ţin de sӑnӑtatea ta. Iatӑ care sunt principalele contribuţii şi efecte pe care le are acest ulei esenţial:

1.     Uleiul denumit „Cinnamon Bark Oil” sau „Baton de Scorţişoarӑ” este perfect pentru a calma infecţiile urinare şi ginecologice

Existӑ multiple modalitӑţi de a folosi uleiul esenţial de scorţişoarӑ, iar una dintre cele mai cunoscute metode este cea care implicӑ o terapie legatӑ de tratarea infecţiilor urinare şi ginecologice. Poţi elimina vaginita, uretrita, cistita, etc.

2.     Uleiul este folosit pentru proprietӑţile lui cunoscute antivirale şi antifungice

Uleiul esenţial de scorţişoarӑ este perfect şi pentru proprietӑţile antivirale şi antifungice. Astfel, el este deseori utilizat pentru a distruge complet bacterii, fungi, ciuperci de multe tipuri. Poţi, de asemenea, sӑ ȋndepӑrtezi verucile, sӑ ai o protecţie generalӑ a corpului. Existӑ multiple metode de a folosi acest ulei, iar unele dintre cele mai utilizate sunt cele ce implicӑ inhalarea uleiului de pe un şeveţel ȋnmuiat sau prin inhalaţii clasice cu apӑ fierbinte, prin intermediul unei bӑi cu picӑturi de ulei sau prin masaj local, etc.

3.     Dacӑ ai febrӑ, dacӑ tuşeşti, poţi sӑ ȋl foloseşti pentru a calma toate aceste simptome, ȋn completarea altor medicamente dӑruite de medicul specialist

Unele dintre cele mai cunoscute boli de sezon sunt rӑcelile sau gripele. Acestea pot sӑ fie combӑtute şi cu ajutorul proprietӑţilor uleiului esenţial. Astfel, dacӑ ai simptome ce includ tusea, febra sau alte manifestӑri neplӑcute, poţi folosi uleiul esenţial de scorţişoarӑ pentru a aduce alinare. Trebuie sӑ ceri şi sfatul medicului tӑu pentru orice tip de afecţiune.

4.     Scorţişoara susţine ȋntotdeauna sistemul tӑu imunitar

Sistemul imunitar este cel responsabil cu ȋntreaga ta stare de sӑnӑtate. Scorţişoara este cea care te va ȋntӑri, care te va conduce cӑtre o bunӑ rezistenţӑ ȋn faţa pericolului viruşilor sau bacteriilor.

5.     Dacӑ ai stӑri de anxietate, ori depresie, poţi folosi uleiul esenţial Cinnamon şi poţi ȋndepӑrta senzaţia de apӑsare sufleteascӑ, precum şi stӑrile de stres care se acumuleazӑ

Scorţişoara nu este respnsabilӑ numai de bunӑstarea ta fizicӑ, ci şi de cea sufleteascӑ. Astfel, uleiul esenţial are efecte plӑcute ȋn ceea ce priveşte stabilitatea psihicului tӑu. O sӑ poţi ȋndepӑrta din viaţa ta anxietatea, frica, apӑsarea sufleteascӑ. Astfel, o sӑ ai echilibru emoţional şi o stare de bucurie sau veselie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.