Fiind unul dintre jucătorii cu bogată experinenţă în dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii de transport, Brisk Group a fost invitată să participe la conferinţa “Infrastructura şi Tehnologia Aeroportuară – AIT Bucureşti 2023”, eveniment organizat de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) si care s-a desfasurat la Hotel Hilton Garden Inn. Compania a fost reprezentata de Claudiu Mihail Bisnel, Fondator şi Managing Partner, Andrei Stoian, Partener si Mark Brownlee, Partener şi Director Regional al Brisk UK, cel din urma fiind si speaker în cadrul panelului Airport Equipment and Technology.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tinand cont de experienţa vasta a companiei şi de gama extinsă de servicii de consultanţă în diverse sectoare ale construcţiilor, discursul lui Mark Brownlee s-a centrat pe implicarea Brisk Group în proiecte internaţionale cheie in sectorul infrastructurii aeroportuare precum: Aeroportul Heathrow (Londra), Aeroportul Manchester, dezvoltarea terminalului de Nord de la aeroportul Gatwick (Londra), aeroportul international NEOM din Arabia Saudita.

Aceste proiecte de referinţă, precum şi altele pe care le avem în portofoliul nostru, dovedesc fără îndoială că serviciile noastre sunt special adaptate pentru a îndeplini cele mai noi cerinţe de dezvoltare şi reamenajare a aeroporturilor, iar noi ne angajăm să oferim excelenţă cu fiecare dintre proiectele noastre. Recunoasterea Brisk Group în cadrul acestei industrii complexe este, de asemenea, atestata si de faptul că am devenit membri ai British AviationGroup (BAG), în toamna anului 2022 – un parteneriat strategic pe care îl preţuim şi pe care ne bazăm pentru viitor.”, a declarant Mark Brownlee, Partener si Regional Director Brisk UK.

Fondat în anul 2016 Brisk Group a cunoscut, pe tot parcursul existenţei sale, un proces de creştere susţinută, devenind, în scurt timp, lider pe piaţa locală a consultanţei în construcţii. În prezent, pe lângă sediul central, din Bucureşti, compania deţine şi operează două birouri cu activitate în afara ţării – unul în Londra, iar celălalt în Chişinău –, cu ajutorul unei echipe formate din peste 70 de specialişti. Profesionalismul şi performanţele Brisk Group au fost recunoscute, de-a lungul timpului, printr-o serie de premii. Printre acestea se numără titlul de Award Winner acordat la categoria Consultanţă a prestigioasei competiţii European Property Awards în 2021, ce a venit ca o confirmare a serviciilor de top oferite în domeniul managementului de proiect, inclusiv al costurilor şi al procesului de construcţie. De asemenea, în toamna lui 2022 compania a fost desemnată Project, Construction and Cost Management Firm of the Year, de către Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.