Jeanşii Bootcut Levi's 517 au o istorie bogată, care începe în anii 60, perioadă cunoscută pentru mişcarea contraculturală şi o evoluţie a expresiei de sine. Apăruţi în 1969 în colecţia Orange Tab, s-au popularizat în anii ‘70s, într-un design specific “amplificat de la genunchi în jos,” o derivaţie semnificativă de la normă (şi o calitate practică pentru mulţi) care a rămas populară până azi. De-a lungul timpului, jeanşii 517 Bootcut au fost recunoscuţi pentru durabilitate, confort şi stil atemporal, aşa că au devenit alegerea de suflet pentru generaţii. Levi's relansează în acest an acest model iconic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru bărbaţi, variantele Levi's 517 Bootcut includ 517 Bootcut şi Sta-Prest Flare. Un remix al modelului de colecţie, preferat cândva de cowboy şi rebelii rock ‘n’ roll, varianta actuală 517 Bootcut are o siluetă versatilă potrivită pentru orice ocazie. Vin direct pe talie, slim pe picior cu deschidere perfectă bootcut. Practic, sunt perechea de jeans pe care o poţi purta cu orice. Sta-Prest Flare are un pliu central, care e o premieră pentru denim indigo veritabil. Discreţi şi fără cute, jeanşii Sta-Prest Flare (rămân ca proaspăt călcaţi) sunt un model retro workwear clasic devenit modern.

Alege-ţi acum favoritul din magazinele Levi’s din ţară sau de pe levis.com.

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s simbolizează stilul american clasic şi cool fără efort. De la inventarea lor de către Levi Strauss & Co. în 1873, blugii Levi’s au devenit unele dintre cele mai recunoscute articole de  îmbrăcăminte din lume, captând imaginaţia şi loialitatea oamenilor de generaţii. Astăzi, portofoliul de mărci Levi’s continuă să evolueze printr-un spirit de pionierat şi inovator neobosit, care este de neegalat în industria de îmbrăcăminte. Gama noastră de îmbrăcăminte de blugi şi accesorii de top este disponibilă în peste 110 de ţări, permiţând persoanelor din întreaga lume să-şi exprime stilul propriu. Pentru mai multe informaţii despre marca Levi’s, produsele şi magazinele sale, vă rugăm să vizitaţi levi.com.

Despre Levi Strauss & Co.

Levi Strauss & Co. este una dintre cele mai mari companii de îmbrăcăminte de marcă din lume şi un lider global producerea blugilor. Compania proiectează şi comercializează blugi, îmbrăcăminte casual şi accesorii aferente pentru bărbaţi, femei şi copii sub mărcile Levi’s, Dockers, Signature by Levi Strauss & Co., Denizen şi Beyond Yoga. Produsele brandului sunt vândute în peste 110 de ţări şi în întreaga lume printr-o combinaţie de lanţuri de comercianţi, magazine universale, site-uri online şi are o amprentă globală de aproximativ 3.200 de magazine de tipul shop-in-shop. Veniturile nete raportate ale Levi Strauss & Co. pentru anul fiscal 2022 au fost de 6,2 miliarde de dolari. Pentru mai multe informaţii, accesaţi https://levistrauss.com.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.