Black Friday la SensoDays este un eveniment de neratat, care se anunţă a fi unul cu adevărat special şi anul acesta. Cel mai mare eveniment de shopping va începe la SensoDays încă de vineri, 10 noiembrie, iar reducerile, promoţiile şi ofertele de neratat se vor desfăşura pe tot parcursul lunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primele zile de Black Friday - cele mai intense, completate apoi de oferte avantajoase tot timpul lunii

Dacă ţi-ai pus deja pe listă piesele statement preferate, află că primele zile de Black Friday la SensoDays vor fi unele incendiare. Fă-ţi cont pe site şi urmăreşte ofertele care vor fi mult mai numeroase şi spectaculoase între 10 şi 13 noiembrie.

Black Friday continuă, însă, la SensoDays toată luna noiembrie, aşa că vezi ce alte produse te-ar mai putea interesa sau, de ce nu, alege din promoţiile noi. Câteodată, piesele la care nici nu ne-am fi gândit sunt cele mai de efect.

La SensoDays, Black Friday se anunţă unul de excepţie, cu piese vedetă” şi colecţii lansate în 2023

Dacă te întrebi ce vei putea alege de pe SensoDays de acest Black Friday, afla că produsele vor fi foarte variate. De la difuzoare electrice sau obiecte decorative până la produse de lux pentru baie sau piese destinate zonei de living  - ofertele SensoDays din această perioadă vor fi cu siguranţă unele spectaculoase. 

Pe site sau în showroom-ul SensoDays le poţi descoperi, studia şi sorta astfel încât experienţa de shopping să fie una cât mai plăcută.

Black Friday la SensoDays mic ghid pentru cumpărături eficiente

Pentru că Black Friday poate fi o experienţă copleşitoare, iată câteva sugestii pentru a face cumpărături eficiente şi de efect din oferta SensoDays. Descoperiţi mai jos unele dintre cele mai interesante categorii de produse şi alegeţi obiectele care se potrivesc cel mai bine personalităţii şi stilului casei sau companiei voastre. În plus, puteţi opta şi pentru un obiect statement care să vă ajute să realizaţi acel "make-over" total pe care îl aveţi în minte de ceva vreme.

  • Alege produse de Aromoterapie de top, de la cei mai talentaţi şi apreciaţi artizani francezi

Atât pentru casă, cât şi pentru zona corporate, acest capitol al “aromoterapiei” este foarte important. Oferă o atmosferă inedită oricărei încăperi cu lumânări parfumate de la Château de Versailles, lumânări ambient by La Francaise sau difuzoare electrice cu cele mai spectaculoase parfumuri de la Maison Berger.

Astfel de produse sunt de mare efect, potrivite atât casei, cât şi întregii zonei corporate, fie că vorbim de baruri sau restaurante, fie că ne referim la hoteluri sau spaţii de birouri.

  • Transformă-ţi baia într-un spaţiu de relaxare şi lux cu produse premium de la cele mai mari companii germane

La SensoDays găseşti colecţii de top de la Grohe, Hansgrohe, Villery & Boch sau Duravit, branduri internaţionale, apreciate peste tot în lume.  Acestea îţi vor oferi igiena, design-ul şi tehnica de care ai nevoie pentru a face din baia ta un spaţiu elegant, modern şi funcţional.

Indiferent dacă optezi pentru obiecte sanitare, căzi de baie, sisteme de duş, cabine de duş, mobilier de baie sau accesorii de baie, toate produsele de pe SensoDays sunt de cea mai înaltă calitate.

  • Creează în zona de living & dining o oază de linişte şi relaxare cu piese statement, parte a celor mai recente colecţii de Home Décor

Aici este locul unde acţiunea prinde viaţă, unde te relaxezi şi savurezi mâncarea alături de cei dragi. Dar cum să faci ca această zonă să fie cu adevărat specială? Simplu! Alege piese de mobilier de la branduri recunoscute în domeniu, piese statement care să aducă oricărui spaţiu un plus de personalitate.

De la fotolii recliner cu design scandinav Stressless la măsuţele de cafea cu blat de ceramică stratificată de la italienii Dexo Orsenigo toate sunt potrivite pentru casa ta şi îţi vor îmbunătăţi starea de spirit timp îndelungat.

Pentru partea de dining, pe SensoDays ai la dispoziţie cele mai apreciate, premiate şi căutate produse. Alege seturile pentru servire de la Villeroy & Boch, bolurile şi ceştile de la Kartell sau paharele de şampanie elegante şi moderne deopotrivă de la Zwiesel.

Şi, pentru a câştiga câteva puncte în plus la capitolul atmosferă, nu uita nici de produsele destinate decorării mesei de la Sander sau de obiectele de decoraţiuni de la Villeroy & Boch. Cu aceste piese de lux, vei crea o atmosferă unică şi vei face ca zona ta de living & dining să fie una cu adevărat specială!

Black Friday la SensoDays este o adevărată sărbătoare, un regal al produselor premium de cea mai înaltă calitate, acum la preţuri accesibile. SensoDays se află astăzi în peste 300.000 de case ale românilor cu cel puţin un produs, iar după Black Friday încă şi mai mulţi clienţi se vor bucura de calitatea garantată SensoDays.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.