A 11-a ediţie Summer Well se anunţă a fi una legendară! Festivalul capătă o nouă dimensiune care va îmbina muzica, tehnologia, arta şi multe altele pentru a crea un univers de experienţe noi. Păstrăm lucrurile care sunt emblematice pentru festival: perioada şi locaţia. Summer Well 2022 va avea loc în al doilea weekend din august, 12-14 august, la Domeniul Ştirbey din Buftea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deşi nu vrem să stricăm surpriza, putem să dăm câteva indicii despre viitoarea ediţie de festival: multe scene, un line-up surprinzător, o scenă hip-hop mai mare şi after party-uri cu nume mari ale muzicii electronice, toate continunând misiunea noastră, începută în 2011, de a prezenţa publicului din România cei mai relevanţi artişti ai momentului.

Mai important, cea mai cerută trupă vine în sfârşit la Summer Well! Arctic Monkeys sunt prima surpriză din line-up. Una dintre cele mai mari trupe britanice, cu peste 9 miliarde de stream-uri, vine pentru prima dată în România în vara viitoare. Muzică şi energia lor vor invada festivalul, iar show-ul lor va intra cu siguranţă în istoria noastră. 

"Facem în fiecare an eforturi să aducem în premieră artişti importanţi pe scenele festivalului. Faptul că Arctic Monkeys vor cânta anul viitor la Summer Well reprezintă un eveniment muzical major al verii viitoare şi răspunsul la cerinţele venite de-a lungul anilor din partea publicului nostru. În orice sondaj pe care l-am făcut în ultimii ani, Arctic Monkeys au fost mereu artiştii de pe primul loc în topul preferinţelor”, declară John Varbiu, unul dintre organizatorii Summer Well. 

Pentru că siguranţă participanţilor este o prioritate, ne asigurăm că luăm toate măsurile necesare în contextul pandemiei. Festivalul va respectă toate deciziile autorităţilor din perioada respectivă. Premisa deţinerii unui certificat verde pentru a putea participa, trebuie luată în calcul.        

Abonamentele pot fi achiziţionate de pe summerwell.ro, la preţul de 375 Lei + taxe de booking pentru o perioada limitată. 

Despre Summer Well:

Summer Well este un festival Orange. Mai mult decât un festival de muzică, Summer Well este o întreagă experienţă care are loc în fiecare an în al doilea weekend din august, într-o locaţie unică ce ne este casă încă de la început, Domeniul Ştirbey din Buftea. 

Despre Arctic Monkeys:

Trupa Arctic Monkeys este formată din Alex Turner, Jamie Cook, Nick O’Malley şi Matt Helders. Trupa a luat naştere în High Green, Sheffield în 2002 şi după 6 albume de studio şi un album live lansat în 2018 şi-a consolidat poziţia că fiind una dintre cele mai de succes trupe britanice din ultimul timp. Au câştigat premiul pentru Cea Mai Bună Trupa Britanică şi Cel Mai Bun Album Britanic de 3 ori. Au 7 premii câştigate la Brit Awards din 9 nominalizări de la debutul lor în 2006. Alte reuşite includ premiul Ivor Novello, un premiu Mercury Music, 20 de premii NME, 5 premii Q şi 3 nominalizări la Grammy.

Cu vânzări de peste 25 de milioane de albume şi având peste 30 de milioane de fani, muzică lor a fost ascultată pe platformele de streaming de peste 9 miliarde de ori, o medie de 6.5 milioane de ascultări pe zi. Doar single-ul lor legendar ”Do I Wanna Know” a fost ascultat de 1 miliard de ori.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi:

www.summerwell.ro

www.tiktok.com/@summerwellfestival

www.instagram.com/summer_well_festival

https://www.facebook.com/SummerWellFestival/

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.