Altex, liderul pieţei electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiţie, Black Friday de Iarnă, care începe joi, 15 februarie. Până pe 21 februarie, Altex oferă clienţilor reduceri la numeroase produse care pot fi achiziţionate din magazinele fizice Altex şi Media Galaxy, online pe altex.ro şi mediagalaxy.ro şi în aplicaţia Altex.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suntem nerăbdători să lansăm Black Friday de Iarnă, continuând tradiţia de a crea evenimente de shopping, în care lansăm cele mai bune oferte pentru o seleţie de produse necesare clienţilor. Recomandăm clienţilor să-şi instaleze aplicaţia şi să-şi actualizeze datele pentru a beneficia din plin de oferte. Colegii din magazine sunt pregătiţi să asigure asistenţă şi consultanţă în procesul de alegere şi cumparare. Întreaga echipă Altex este disponibilă pentru a oferi o experienţă de cumpărare perfectă.”, spune Raul Filip, director de achiziţii Altex România.

În perioada 15-21 februarie, Altex oferă clienţilor preţuri cu până la 40% mai mici la electrocasnicele mici şi articolele de menaj, dar şi la produsele de mobilier, sanitare, bricolaj şi detergenţi. Articolele cosmetice şi de beauty au reduceri de până la 40%. Iar la achiziţionarea produselor din gama de băuturi  şi cafea clienţii beneficiază de reduceri de până la 50%. De asemenea, în perioada campaniei de Black Friday de iarnă, produsele din categoria vehicule electrice şi articole sportive vor beneficia de reduceri de până la 30%, la fel ca cele din gama de gaming şi laptopuri. Electrocasnicele mari şi produsele de climatizare vor beneficia de reduceri de până la 40%, la fel ca şi produsele pentru copii si jucarii. Televizioarele şi produsele audio-video vor beneficia de o reducere de până la 20%, iar telefoanele, tabletele şi smartwatch-uri vor avea o reducere de până la 40%.

Pentru produsele voluminoase, Altex pune la dispoziţia clienţilor săi serviciul de livrare cu doi oameni. De asemenea, clienţii au posibilitatea să aleagă să îşi rezerve produsele dorite în magazin, iar acestea vor fi livrate în aceeaşi zi.

Clienţii pot beneficia de servicii de finanţare flexibile asigurate de Credex, dar şi până la 30 rate fără dobândă prin cardurile de credit emise de băncile partenere.

Reducerile încep mâine, 15 februarie, la ora 7.00 dimineaţa în aplicaţia Altex. Începând cu ora 8.00 promoţiile vor fi disponibile şi pe altex.ro şi pe mediagalaxy.ro.

Programul magazinelor fizice poate fi consulatat pe https://altex.ro/magazine/

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piaţa de electro-IT din România, cu peste 120 de magazine deschise în ţară. În trei decenii de la ȋnfiinţare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieţei de produse electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex şi-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor şi soluţii de finanţare accesibile.

Serviciul de 2X diferenţa versus alte magazine online sau offline asigură clienţilor cel mai mic preţ din România.

Altex şi-a diversificat, de-a lungul timpului, şi serviciile, nu doar produsele. Pentru a-şi ajuta clienţii să aibă acces la finanţare, Altex a înfiinţat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluţii optime de finanţare la dobânzi scăzute, pentru achiziţia articolelor de pe website şi din reţeaua naţională de magazine. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.