Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a declarat vineri, la Podul de la Brăila, că o să meargă cu colegii să vadă şi stadiul lucrărilor la drumul Brăila-Galaţi. Toată această dezvoltare nu este finalizată până când nu se va întâmpla şi acest drum expres Galaţi-Brăila, a spus Grindeanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”O să merg cu colegii să vedem şi dx-ul Brăila-Galaţi, acum, să vedem cum lucrează acolo, e o lucrare, în momentul ăsta, din ce mi-au spus colegii de la CNAIR, se desfăşoară foarte mult în zona Podului de la Siret. O să mergem şi acolo pentru că toată această dezvoltare nu este finalizată până când nu se va întâmpla şi acest drum expres Galaţi-Brăila”, a declarat Sorin Grindeanu. El a spus că a vorbit cu preşedinte CJ Brăila şi într-un final va trebui să ducă şi spre dezvoltările celelalte, adică drumul expres Brăila -Focşani şi drumul expres Brăila-Buzău. Sorin Grindeanu a precizat că nu va rata niciun moment să spună că acea asociere de Consilii Judeţene, Brăila, Galaţi, Ialomiţa şi Călăraşi, care s-a mişcat foarte bine şi a făcut tot ce ţine de partea birocratică pentru drumul de mare viteză Galaţi-Chiciu, va continua cu acelaşi ritm pe care l-a avut şi până acum.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.