Campioana la volei masculin Arcada Galaţi a fost învinsă duminică, în deplasare, de liderul clasamentului, Dinamo Bucureşti, în derby-ul etapei a XIII-a a Diviziei A. A fost primul meci din istoria competiţiei din România, care a beneficiat de sistemul video challenge, achiziţionat de FR Volei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dinamo s-a impus cu scorul de 3-2, pe seturi a fost 27-29, 29-27, 25-15, 21-25, 15-9.

La meci a asistat şi Xavi Pascual, antrenorul campioanei la handbal masculin Dinamo Bucureşti.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

În urma rezultatului, Dinamo Bucureşti continuă să fie liderul clasamentului, cu 35 puncte, în timp ce Arcada Galaţi are 30.

A fost primul meci în care a fost folosit cu succes ”Video Challenge System”, care oferă  posibilitatea verificării unor decizii de arbitraj la masa oficială. Sistemul a fost achiziţionat de Federaţia Română de Volei şi va fi folosit la cele mai importante meciuri.

Celelalte rezultate ale etapei a 13-a sunt: Rapid Bucureşti - Ştiinţa Bucureşti 3-0, Unirea Dej - CSM Constanţa 0-3, SCM Zalău - Ştiinţa Explorări Baia Mare 3-2, Universitatea Cluj - CSM Suceava 3-0, SCM Craiova - Steaua Bucureşti 0-3.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.